anadoluverumelimedya.com

Melih Gökçek gözaltına mı alındı?

TBMM eski Başkanı Bülent Arınç’a yönelik iddialarıyla gündeme gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile ilgili Ankara’da ve sosyal medyada fırtınalar kopuyor. Söz konusu iddiaya göre Gökçek, Ankara KOM ekibi tarafından göz altına alındı ve ifade veriyor.

Reklam alanı

 

Dün akşamdan beri Ankara’da tuhaf şeyler oluyor. AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk’ün “sakin olun bir şey yok” paylaşımıyla dikkatler Ankara’ya çekildi. Twitterden pek çok hesaptan Melih Gökçek’in Ankara KOM ekibi tarafından göz altına alındığı paylaşımları geliyor.

 

Melih Gökçek söz konusu iddialara cevap mahiyetinde twitter hesabından dün gece periscoptan canlı yayın yaparak bugün sabah için BEST FM’de programı olduğunu açıklamıştı.

 

Ancak, Melih Gökçek hakkında göz altına alındı şeklinde iddia ve dedikoduların ardı arkası kesilmiyor. İddialara göre Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankara KOM ekipleri tarafından basılarak Melih Gökçek ifadesi için  gözaltına alındı.

 

Ankara’nın siyasi gündemini sarsan bu iddialarla ilgili dünkü Periscop yayının dışında henüz Melih Gökçek tarafından bir açıklama yapılmadı.

Hakan Sönmez     siyasetcafe.com

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.