anadoluverumelimedya.com

“İsteyen istediği gibi anlasın”

İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal, gazeteci Tuncay Mollaveisoğlu’nun Anında Gazete programında, CHP’ye dair çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kocasakal, “CHP’ye canım sıkıldı diye üye olmadım. Uyuyan dev uyandırılacak” dedi. Kocasakal, “İsteyen istediği gibi anlasın, birilerinin uykuları kaçar mı kaçmaz mı, umurumda bile değil. Hayatım boyunca inandıklarımı yaptım, bu yaştan sonra değişecek değilim” ifadelerini kullandı.

Reklam alanı

İstanbul Barosu Başkanı Avukat Doç. Dr. Ümit Kocasakal, dün akşam gazeteci Tuncay Mollaveisoğlu’nun Ulusal Kanal’daki Anında Gazete programının konuğu oldu. Kocasakal, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Can Dündar ve Erdem Gül hakkında verilen karardan sonra Anayasa Mahkemesi’ne yönelik sarf ettiği, “Bu kararı tanımıyorum, saygı da duymuyorum”sözlerini, Anayasa’nın ilgili maddeleri ile cevapladı ve “Bir mahkemeyi tanımıyorum dediğin anda bu, Türk Milleti’ni tanımıyorum demektir” şeklinde konuştu.

Ümit Kocasakal geçtiğimiz haftalarda da Anında Gazete’ye konuk olmuş, kendisine Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Hulki Cevizoğlu’nun yönelttiği, “Sizi ne zaman CHP’nin başında göreceğiz” sorusuna verdiği, “Kim bilir belki yarın, belki yarından da yakın” sözleri gündeme gelmişti. Tuncay Mollaveisoğlu’nun bu sözleri ve ardından gelen tepkileri hatırlatması üzerine Kocasakal, CHP’nin mevcut durumu ve neden CHP’ye üye olduğu konusunda açıklamalarda bulundu.

http://odatv.com/isteyen-istedigi-gibi-anlasin-0603161200.html

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.