anadoluverumelimedya.com

Herkes kendi işini yapacak!

Herkes kendi işini yapacak!

Reklam alanı

Başkasının yaptığından kendine pay çıkarmayacak.

Anlamsız ve çağdışı laflar kendi konusuna giriyorsa önlem alacak.

Anaokuluna giden çocuğun bile anlamsız bulacağı lafları ortada gezdirmeyecek.

 

İşini iyi yapan bir ordumuz var. Gurur duyuyoruz.

Ortada ne kadar aklı başında laf söyleyen insan varsa büyük bölümü ordu kökenli.

Ordunun eğitimine saygı duyuyoruz.

Askeri okulların kapatılmasının yanlış olduğunu düşünüyoruz, hatta düşünmek ne kelime, biliyoruz. Ruhunu satanların elenmesini, düzgün seçimlerle pırıl pırıl gençlerin bu okullardan mezun olarak yurt savunmamıza katılmalarını bekliyoruz. Ordumuzun emekli komutanları eğitim işinde ön plana gelmeliler diyoruz. Birinin çıkıp “ne demekmiş askeri okulların kapanması. Bizim herhalde kendi isteğimizle Sevr’i uygulayacak halimiz yok, tabii ki böyle bir konu olamaz” demesi lazım. Mesela milli savunma bakanı.

Sonra..

Biri çıkıp “zeytin yahudi ağacıdır, onun için kesiyoruz” diyorsa, ona, birinin çıkıp “saçmalama, ağaç ağaçtır, bütün insanlık için aynı öneme sahiptir, hurafe edebiyatını kendine sakla. Hiç bir zeytin ağacı kesilmeyecek, zeytinyağı sağlık için en önemli besindir, sabote etmeye çalışma” demeli. Bu konuyla kim ilgili ise o, mesela tarım bakanı.

Sonra..

“Şekerpancarı üretimini yasaklayacağız” diyorsa biri, yine biri çıkıp ” ne münasebet, en sağlıklı şeker şeker pancarından üretiliyor, ne demekmiş yasaklamak, suni şeker kullanımını yaygınlaştırarak insanların sağlığı ile oynamak” demesi lazım. Bu kişi de mesela tarım bakanı olmalı.

Sonra..

Eğer okullarda ve yurtlarda çocuk tacizi gibi bir konu gündeme geliyorsa, biri çıkıp “bu ne rezalet, çocuklarımız bizim en değerli hazinemizdir, böyle bir durumu oluşturanlar şiddetle cezalandırılacak, ve de ileriye yönelik önlemler alınacak” demesi lazım. Bu cümlelerle. Mesela aile bakanı.

Sonra..

Okullar kapatılıp imam hatipe dönüştürülüyorsa, birinin çıkıp “ne demek bütün okulları dönüştürmek, bu ülkede aklı hür, vicdanı hür nesiller yetişecek. Herkes yeteneği olan konuda eğitilecek. Eğer bunun için gerekiyorsa bir milli eğitim reformu yapılacak” demesi lazım. Mesela milli eğitim bakanı.

Eğer yeşil alanlar talana açılıyorsa, halk ve köylerdeki vatandaşlar yurdun her yerinde ağaç koruma nöbetine çıkıyorlarsa birinin çıkıp “ne demek her yerde yeşilliği yok etmek. Yeşillik insan sağlığı ve oksijen üretimi açısından hayatidir, bir ağacı bile kesemezsiniz” demesi lazım. Mesela çevre bakanı.

Lazım. Demeleri gerekiyor.

Dememeleri eksiklik yaratıyor. Yani bir şeyler hep eksik oluyor. Sürekli eksiklik de yanlışlık göstergesi oluyor.

 

Anadolu ve Rumeli Medya

 

 

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.