anadoluverumelimedya.com

Sinan Oğan ve Ümit Özdağ “Hayır”lı Ziyaretlerine Devam Ediyor

MHP Genel Başkan Adayı Sinan Oğan ve Ümit Özdağ bugün HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu’nu ziyaret ederek, 16 Nisan’da yapılacak Referandum hakkında görüş alış verişinde bulundular.
HEPAR Genel Merkezinde gerçekleşen buluşmada, referandumda Türk Demokrasisine sahip çıkmak için siyasi farkların bir kenara koyularak nasıl bir yol izlenmesi gerektiği konuşuldu.
Samimi bir ortamda geçen görüşme sonrası HEPAR sosyal medya hesabından yapılan paylaşıma göre Osman Pamukoğlu’nun, Sinan Oğan ve Ümit tarafından davet edildiği 18 Şubat 2017 günü saat 13:00’da, Ankara – Yenimahalle, Nazım Hikmet Kültür Merkezi’ndeki ”Türk Milliyetçileri Hayır Diyor Platformu”na katılacağı öğrenildi.

Reklam alanı

BBP ve DP’de Ziyaret Edilmişti
Geçtiğimiz günlerde MHP Genel Başkan Adayları Sinan Oğan ve Ümit Özdağ’ın beraberindeki MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, MHP Isparta Milletvekili Nuri Okutan ile Nevzat Bor’dan oluşan heyet, Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici ile referandum oylaması hakkında görüş alışverişinde bulunmuştu.

haber3hilal

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.