anadoluverumelimedya.com

Wikileaks sızıntıları: Albayrak’a gelen maile göre Fethullah Gülen Türkiye’ye 2 kere giriş çıkış yapmış!

Wikileaks’in yayınladığı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın damadı ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’ın e-posta sızıntılarında önemli bilgiler ortaya çıkıyor. İddialara göre Fethullah Gülen özel uçağıyla 2011 ve 2012’de iki defa Türkiye’ye geldi. 2009 ya da 2010’da da aynı uçakla Vatikan’ı ziyaret ettiği belirtiliyor.

Reklam alanı

Wikileaks sızıntıları: Albayrak’a gelen maile göre Fethullah Gülen Türkiye’ye 2 kere giriş çıkış yapmış!
Yeni Asır bünyesindeki bir üst düzey yöneticinin Berat’ın ağabeyi Serhat Albayrak’a gönderdiği ve onun da Berat’a yönlendirdiği öne sürülen e-postada konuyla ilgili aynen şu ifadeler yer alıyor:

“Asıl çarpıcı istihbari bilgi ise tek bir ceketim var diyen Gülen Cemaati Lideri Fetullah Gülen’in uçağının olduğu iddiası > > Uçağının adı WAYS (Türkçe adı Bilge)… > > Uçak iddiaya göre şu anda Pensilvanya yakınında bir Hava Limanında 2’si Türk Hava Kuvvetlerinden ayrılma Subay biri ABD’Li pilot olmak üzere her an kalkış yapacak şekilde limada bekletildiği. > > > > Asıl bomba ise hocanın iki kez Türkiye’ye bu uçakla giriş çıkış yaptığı > > > > İstihbari bilgiye göre hoca 2009 yada 2010 yılında bu uçakla Vatikan’a gitti. > > > > > > Yine bu uçakla 2011 yılında İstanbul’a geldiği ve oradandan Yalova’da bir çftlik evinde Türkiye’de bulunan dış temsilcilerle gizli bir toplantı yaptığı. > > > > Yine bu WAYS uçağı ile hocanın 2012 yılında İzmir’e geldiği ve buradanda İzmir’in Beydağ İlçesi’nde bir villada cemaatin Adli kanadı ile toplantı yaptığı ve onlara darbe girişimi ile bilgi aktardığı ve > > Bakın ben istediğim zaman Türkiye’ye girip çıkıyorum rapat olun imajı vermek için geldiği bilgisi var.”

asikurtlar

About armadmin 9322 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.