anadoluverumelimedya.com

Sinan Oğan’dan Ümit Özdağ’a Destek!

Oğan’dan Sert İhraç Açıklaması!

Reklam alanı

MHP Genel Başkan Adayı Oğan, Disiplin Kurulu tarafından MHP’den ihraç edilen Prof. Dr. Ümit Özdağ’a destek veren bir açıklama yaptı.

TBMM’de kameralar karşısına geçip 5 milletvekili ile birlikte Başkanlık sistemine ‘hayır’ diyeceklerini açıklayan Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, Disiplin Kurulu’nda oy çokluğu ile MHP’den ihraç edildi.

Yeniçağ’daki habere göre Özdağ’ın partiden ihraç edilmesine MHP Genel Başkan Adayı Dr. Sinan Oğan’dan çok sert tepki geldi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Oğan “Çözüm ihraç değil, çözüm ülkücü iradenin tecelli edeceği kurultaydır” ifadelerini kullandı.

İşte Sinan Oğan’ın  açıklaması:

“Gaziantep Milletvekilimiz Sayın Ümit Özdağ’ın ihracı ile maalesef ki, Genel Merkezimiz yanlışlarına bir yenisini daha eklemiştir. Bazı MHP milletvekillerinin Başkanlık oylamasında “Hayır” oyu vereceklerini açıklaması ihraç sebebi olamaz, olmamalıdır. Ülkücüler son 19 yıllık Sayın Devlet Bahçeli’nin Genel Başkanlığı döneminde Başkanlık sistemine hep karşı çıkmıştır. Ne oldu da şimdi ismini Cumhurbaşkanlığı koyduğunuz “Doğan görünümlü Şahin” modeli Başkanlık sistemi tercih edilir oldu? Ülkücülere altın tas içinde sunulan bu zehri neyin uğruna içireceksiniz? 19 yıldır görmediğiniz neydi de şimdi gördünüz? Geçmişte başkanlık sistemi ile ilgili söylediğiniz onca ağır sözü ne yapacağız? Başkanlık sistemine hayır diyecek olan MHP milletvekillerini ihraç edecekseniz eğer Başkanlık sistemine hayır diyen milyonlarca ülkücüyü ne yapacaksınız? Ülkücü camianın kahir ekseriyeti başkanlık sistemine hayır diyor. Siz de geç olmadan tabana, ülkücü iradeye kulak verin… Cumhurbaşkanlığı kılıfında başkanlık, ne devedir ne kuş. Bozkurtlar ne deveye razı ne de kuşa!

Tekrar edelim: Çözüm ihraç değil, çözüm ülkücü iradenin tecelli edeceği kurultaydır.”

Kaynak : Sarızeybek Haber

About armadmin 9322 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.