anadoluverumelimedya.com

TGB: Hukuk mücadelesine başlıyoruz!

Türkiye’nin milli direncini kırmaya dönük saldırılara bir yenisi daha eklendi. Almanya, milletimizi soykırımcı ilan eden tasarıyı meclisinden geçirerek, emperyalist planlara alet olma kararlılığını beyan etmiş oldu.

Reklam alanı

 
Ermeni soykırımı yalanı, Türkiye’nin parçalanmasını hedefleyen, güncel bir saldırı malzemesidir. Türk milletini soykırımlar üzerine kurulu bir tarihi olan, katliamcı bir millet ilan ederek güncel tavizler koparma planı emperyalizmin yöntemidir. Bugün açısından teröre karşı verilen mücadeleyi zaafiyete uğratmak, Türkiye’nin elini kolunu bağlamak, bu tasarının gündeme getirilmesinde en önemli sebeplerdendir.

 
Alman Meclisi’nin, bağlı bulunduğu Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi kararlarını çiğneyerek karar vermesi hukuk dışıdır. Mazlumlar dünyasında her fırsatta hukuk ve insan hakları dersi vermeye kalkan meclislerin, bilimsel çalışma yapma niyetinin olmadığı da ortadadır.

 
Bu karar aynı zamanda tarihsel ve güncel dostuluğu ileri düzeyde olan Türkiye-Almanya ilişkilerine zarar verecektir. Almanya’da yaşayan 3 milyon Türk’ün güvenliğini ve huzurunu tehlikeye atmaktadır.

 
Bir gerçek bin yalanı püskürtür. Perinçek-İsviçre davasında ortaya çıkan karara, bütün AB üyesi ülkeler uymak zorunda kalacaktır. Davada ortaya çıkan karar, bütün dünya için örnektir. Türkiye’nin hukuki mücadeleyi yürütecek birikiminin arkasındayız.

 
Alman Meclisi’ne aldığı karardan geri adım attırmak, hem hukuki hem de siyasi mücadele gerektirir. Milletimiz topyekün bu mücadeleyi yürütmeye hazırdır. Tarihsel olarak çürütülen bu saldırı malzemesini, siyasi açıdan da mahkum edip tarihin derinliklerine gönderene kadar mücadeleye devam edeceğiz. Yalanlar Türk milletine diz çöktüremeyecektir.

tgb.gen.tr

About armadmin 9322 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.