anadoluverumelimedya.com

PKK’LI TERÖRİSTLERİN NEDEN TESLİM OLDUĞU ŞİMDİ ANLAŞILDI…

PKK’NIN TESLİM OLMA TEZGAHI

Reklam alanı

Haber şöyle; “İlçede operasyonlarla temizlenen bölgelerin dışında, örgütün döşedikleri el yapımı patlayıcıların halen durduğu ifade edildi.

Nusaybin’de çöküş yaşayan PKK yine “çekiliyoruz” taktiğine başvurdu. Terör örgütü, kapana kısılan dağ kadrosundan 130 teröristi Suriye’ye kaçırmanın da hesabını yapıyor. Plan gerçekleşirse teröristler, ABD ile PYD’nin Rakka’ya yönelik saldırısına katılacak.

Askeri kaynaklar, halen ABD öncülüğünde YPG kara unsurlarıyla IŞİD’i, Rakka’dan temizleme operasyonu yürütüldüğüne dikkat çekerken, yeni hedefin PKK’yı geri çekerek Türkiye’yi IŞİD terörüyle karşı karşıya bırakma olduğunu belirtiyorlar.

TESLİM OLMAK İSTEYEN PKK’LI ÜZERİNDEKİ BOMBAYI PATLATTI

Güvenlik güçleri Yenişehir ve Fırat Mahallesinde sürekli ‘teslim olun’ anonsları yapıyor. Anonslara karşılık veren bir grup PKK’lı daha teslim olmak istedi.
Çevre güvenliğini alan güvenlik güçleri, PKK’lılardan üstündekileri çıkarmasını söyledi. Bu sırada gruptaki bir PKK’lı üzerindeki bombayı patlattı. Gruptakilerden 5 terörist olay yerinde öldü(Yeniçağ).

Haber işte böyle…

Bu teslim olma bu çekilme meselesi bir tezgah; hem yeni bir çözüm sürecine(!) zemin hazırlama hem de Musul ve Rakka’da çıkarılan savaşta yer alıp ve sonrasında bu bölgede güç olma tezgahları bunlar…

Cumhurbaşkanı Erdoğan ne demişti; “silahlarını gömsünler hem de betona gömsünler koordinatlarını da bize versinler, çatışma bitsin, biz de anayasa başkanlık işleri soyunalım” gibisinden açıklamalar yapmıştı.

İşte bu çekilme tezgahı AKP siyasetine zemin hazırlıyor hem de ABD’nin işine yarıyor.

Türk Milleti, Türk Ordusu ve Polisi bu oyunlara düşmemeli, sınır ötesi harekat dahil, başladıkları işi bitirmeli…

sarizeybekhaber

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.