anadoluverumelimedya.com

İnternetin yavaşlatılması ile ilgili şikayete “araştırmadan” takipsizlik!

HABERDAR | ARZU YILDIZ – Ankara katliamı sonrası internetin yavaşlatılması ile ilgili Yargıçlar Sendikası Kurucusu ve Ankara Barosu avukatı Ömer Faruk Eminağaoğlu tarafından yapılan suç duyurusuna Gölbaşı Cumhuriyet Savcılığı hiçbir araştırma yapmadan takipsizlik kararı verdi.

Reklam alanı

 

Şikayet dilekçesinde yasalar hatırlatılmasına, sorumlu olabilecek kurumlar sıralanmasında rağmen savcılık o gün hangi gerekçe ile internetin yavaşlattığını dahi sorma gereği duymadan soruşturma yapmadan takipsizlik kararı verdi.

 

Eminağaoğlu yaptığı yazılı açıklamada “Bu irade ben bu işi sonuçlandırmak istemiyorum iradesidir. Bu karara itiraz yoluna gidilmiştir” diyerek, bu işin takipçisi olacağı mesajını verdi.

 

Eminağaoğlu’nu açıklaması şu şekilde:

 

Ankara Katliamı sonrası sosyal ağlarda meydana gelen yavaşlama hakkında yapmış olduğum suç duyurusu Ankara Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturularak değil soruşturulmayarak ezberleri bozmadan sonuçlandırılmıştır.”Bu irade ben bu işi sonuçlandırmak istemiyorum iradesidir. Bu karara itiraz yoluna gidilmiştir”

 

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.