anadoluverumelimedya.com

ŞOK İDDİA! AKP’de ZARRAP Parmağı!

Zarrab da AKP Kongresini Bekliyor

ABD’nin Miami kentinde ülkeye giriş yapmak isterken gözaltına alınıp tutuklanan Reza Zarrab’ın kefalet başvurusu gecikti.

Reklam alanı

İran’a karşı uygulanan ABD ambargosunu delme, banka sahteciliği yapma ve kara para aklama suçlamaları ile, ABD’nin Miami kenti havalimanından ülkeye giriş yapmak isterken gözaltına alındıktan sonra, çıkarıldığı mahkemede tutuklanan  Reza Zarrab’ın kefalet başvurusu gecikti.
Halen New York’un Manhattan semtinde Metropolitan Hapishanesi’nde tutuklu bulunan Zarrab’ın avukatı Benjamin Brafman, 27 Nisan’da yapılan ilk duruşmada, müvekkilinin kefaletle serbest bırakılması için 10 gün içerisinde mahkemeye başvuru yapacaklarınısöylemişti.

Bugüne kadar herhangi bir kefalet başvurusunun yapılmadığı öğrenilirken, Avukat Benjamin Brafman, DHA’ya yaptığı açıklamada sözkonusu başvurunun ‘önümüzdeki hafta veya ondan sonraki hafta’ olabileceğini söyledi.

Reza Zarrab, ilk duruşmada kendisine yöneltilen suçlamaları avukatı Brafman aracılığıyla kabul etmemiş ve suçsuz olduğunu bildirmişti. Zarrab, 16 Haziran’da yine yargıç karşısına çıkacak(DHA).

Haber işte böyle ama ilginç!

İlginçliği şurda; kefaletle hemen çıkmak varken, bunu durup dururken ertelemek niye! Öyle ya en azından hakim karşına çık ve kefaleti konuş ama yapmadı, erteledi!

Peki ne zamana erteledi; bir hafta sonraya ya da iki hafta sonraya, belki de 16 Haziran’a kadar…

Şeytan bu ya, aklı çelmeye görsün, acaba diyoruz bu Zarrap AKP Kongresi’ni mi bekliyor?

Hani olur ya “koltuk” çıktıklarından biri  AKP Genel Başkanı, oradan da Başbakan olursa belki Zarrap da ona göre ABD savcısına öteceklerine bir ayar verecek!

Öyle ya şimdi öterse, öttüğü kişi de Türkiye’de Başbakan olursa, o zaman Zarrap Türkiye’deki malları nasıl saklayacak!..

Tersini düşünelim; sakın Zarrap konuşmasın diye Zarrap’a koltuk çıkanlardan birine AKP’DE BAŞ KOLTUK verilecek olmasın!

Niye?
ZARRAP ÖTMESİN diye!

Şeytanın gör dediği bu olmalı!

İşin espirisi işte böyle ama bugün AKP’de yaşlanılanlar böyle değil!

AKP’de işin aslı şu; her gün gelen şehirlerimizi “paralele yıkmak”istediler, olmadı!

AKP’de gerçekten işin aslı bu; her gün verdiğimiz şehitlerin ardındaki istihbarat zaafını yine “paralele yıkmak” istediler, yine olmadı!

Peki elde ne kaldı ki; ordu, jandarma, polis, üniversiteler, hakimler savcılar, bürokratlar, iş adamları, medya… Üsütüne gidip manipüle etmedikleri kim kaldı ki!

Geriye bir AKP kaldı; işte operasyon bu; AKP kendi içinden fedailer bulup ülkedeki çok kötü gidişatı bu fedailere yıkacak, ardından da “ben yapmadım, onlar yaptı” diyecek ve sonra da başkanlık-anayasa-referandum tezgahlarına soyunacak!

Kılıçdaroğlu-Bahçeli ikilisi AKP Projesini hiç durduramadı belki de durdurmak istemedi; bu ikili belki de bilmeden ya da bilerek bu projeyi ayakta tuttular.

Şimdi büyük bir güç doğuyor; MHP!

Eğer ki MHP Kurultayı’nı şu ya da bu şekilde engellerlerse, Bu Kurultay’a öncülük edenlere tek çıkış yolu kalıyor; HER HAL VE ŞARTTA OLAĞANÜSTÜ KURULTAY’I TANDOĞAN‘da YAPMAK ve HALKIN HUZURUNDA MİLLİ İRADEYİ SEÇMEK!

Elimizde kapı gibi anayasa var; egemenlik kayıtsız şartsız milletindir ve bu anayasa AKP2ye değil, yüreği vatan ve millet se4vgisiyle dolu TÜRK evlatlarına emanet edilmiştir!

Bunu hala öğrenemeyenler varsa, açsın TÜRKİYE CUMHURİYETİ ANAYASASI BAŞLANGIÇ KISMI SON CÜMLESİNİ İYİ OKUSUN!

SARIZEYBEK HABER

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.