anadoluverumelimedya.com

Türk yolculara Alman zulmü

 

Reklam alanı

Türkiye ile Almanya arasında başlayan gerilim günlük hayatta kendisini göstermeye başladı. Türkiye’den Almanya’ya giden veya Almanya’dan Türkiye’ye gelmek isteyen yolcular ve THY uçaklarına inanılmaz mobbing uygulamaları yapılıyor.

UÇAĞIN KAPILARINI AÇMASINA İZİN VERİLMEDİ

İstanbul’dan Düsseldorf’a giden THY uçağını alana indikten sonra iki saat boyunca kapılarını açma izni verilmedi.Uçakta hava bitince yolcular arasında baygınlık geçirenler oldu. Uçakta yolcular arasında panik başlaması üzerine kaptan pilot (emergency) acil durum uyarısı yapınca Alman görevliler kapıların açılmasına izin verdi.

GÜMRÜKTE UZUN SORGULAR BAŞLADI

THY uçaklarını kullanarak Almanya’ya giden veya Almanya’dan Türkiye’ye gelmek isteyen yolcuları ise tam bir kabus bekliyor. Gümrük kapılarında uzun süreli sorgular yapılmaya başlandı. 150 yolcunun gümrük kapılarında sorguları uzun sürmeye başlayınca THY uçakları da en az bir saat gecikmeli olarak kalkış yapabiliyor. Almanya’ya giden yolcular ise yine aynı şikelde uzun ve gereksiz sorgular yapılarak mobbing uygulanıyor. Almanya’da yaşayan veya Almanya’ya gidip gelen yolcular Dışişlerinin bu soruna el atmasını bekliyorlar. Kendilerine uygulanan mobbingi aydinlık.com.tr’ye anlatan mağdur yolcular, ‘Almanya’da seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte Türkiye ve Almanya arasında başlayan gerginlik günlük hayatta kendisini göstermeye başladı. Üst düzey bir talimat olsa gerek Almanya’ya giriş çıkış yapmak isteyen Türklere karşı bezdirici uygulamalar yapılıyor. Gereksiz yere uzun sorgular yapılıyor. Uçaktaki bütün yolculara uzun sorgular yapılıyor. Bu da uzun sürdüğü için uçaklar rötar yapıyor. Almanya’ya gelmek isteyenleri de uzun sorgular bekliyor. Bu işe Dışişleri Bakanlığının çözmesi gerekiyor’ dediler.

aydınlık

About armadmin 9322 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.