anadoluverumelimedya.com

Genç adımlar Arslanlı Yol’da

Türkiye Gençlik Birliği halkoylamasında yaşanan hukuksuzluklara karşı ve milli egemenliğe sahip çıkmak için Anıtkabir’e yürüyecek. Yurdun dört bir yanından otobüsler kaldıracak olan gençler yarın Tandoğan Meydanı’ndan başlatacakları yürüyüşle Atatürk’ün huzuruna çıkacak

Reklam alanı

 

Aydınlık / Ankara

Her milli bayramı yasaklara rağmen milyonlarla birlikte meydanlarda kutlayan Türkiye Gençlik Birliği (TGB) üyeleri yeni bir yürüyüşe hazırlanıyor. Yüksek Seçim Kurulu’nun 16 Nisan’da yapılan halkoylamasında ki hukuksuzluğuna ve milli egemenliğe el uzatanlara karşı yurttaşları Anıtkabir’e davet eden gençler hazırlıklarını tamamladı.

YURDUN DÖRT BİR YANINDAN

Gençler “Milli Egemenlik Yürüyüşü” sloganıyla bugün Türkiye’nin dört bir yanından kaldıracakları otobüslerle Ankara’ya akın edecek. Yarın saat 15.00’da Tandoğan Metro Durağı’ndan başlayacak yürüyüşe Vatan Partisi, Cumhuriyet Kadınları Derneği, Türkiye Emekli Subay Derneği de destek verecek.

GÖREVİMİZ: VATAN BÜTÜNLÜĞÜNDE BİRLEŞMEK’

Yürüyüş öncesi Aydınlık’a konuşan TGB Genel Sekreteri Özgür Bursalı, “Yarın kutlayacağımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bizce her zamankinden daha anlamlı duruma gelmiştir. Bugün içerisinden geçtiğimiz süreçte birinci görevimiz toplumsal kamplaşma yaratmak isteyenlere karşı vatan bütünlüğünde milletimizi birleştirmektir. Genç yaşlı binlerce yurttaş yarın Tandoğan’da buluşacak. Bir kutuplaşma yaratmadan evet diyenle de hayır diyenle de Ata’mızın huzuruna çıkacağız. Bu nedenle Türkiye’nin bütün illerinden otobüsler kaldırıyoruz. Özellikle Doğu ve Güneydoğu illerimizden katılımlar yoğun olacak. Gençleri ve yurttaşlarımızı büyük yürüyüşümüze davet ediyoruz” dedi.

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.