anadoluverumelimedya.com

Gençlik Meclisi’nin konukları belli oldu

Türkiye Gençlik Birliği (TGB), 2 Nisan’da Ankara Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’nda Gençlik Meclisi’ni toplayacak. Etkinliğe 100 üniversiteden binlerce genç katılacak. Gençler, anayasa değişiklik paketini ve Türkiye’nin öncelikli sorunlarını tartışacak, halkoylamasında gençliğe düşen görevleri çıkaracak. Yurt çapında çalışmaları süren Gençlik Meclisi’nin konukları ise belli oldu. Farklı siyasi kesimlerden önemli isimler Gençlik Meclisi’nde bir araya gelecek.

Reklam alanı

İşte 2 Nisan 2017 günü saat 11.00’de Ankara Ahmet Taner Kışlalı spor Salonu’nda yapılacak Gençlik Meclisi’nin konukları:

* Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek

* CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan

* AKP Eski Milletvekili ve 58.- 59. Hükümette Devlet Bakanı Abdüllatif Şener

* AKP Kurucu Üyesi ve 58. Hükümette Başbakan Yardımcısı Ertuğrul Yalçınbayır

* MHP Genel Başkanı Eski Başdanışmanı Gürcan Dağdaş

 

 

* Ülkü Ocakları Kurucu Üyesi ve Türk Ocakları Eski Genel Başkanı Sadi Somuncuoğlu

* Milli Anayasa Hareketi Başkanı ve TBMM Eski Başkanvekili Hasan Korkmazcan

Siyasi parti önderlerinin yanı sıra üniversite konsey başkanları, fakülte temsilcileri, öğrenci toplulukları, siyasi parti gençlik kolları da 2 Nisan’da Ankara Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’nda düzenlenecek Gençlik Meclisi’ne davetli.

HEM ÜNİVERSİTEDE HEM SOKAKTA

TGB, Gençlik Meclisi için yurdun dört bir yanında çalışmalarını hızlandırdı. İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Sakarya, Zonguldak, Konya, Muğla, Denizli, Gaziantep, Van, Ordu, Kütahya, Eskişehir, Adana, Aydın, Edirne, Kırşehir, Kırıkkale, Mersin, Antalya gibi pek çok ilde hem üniversitelerde hem de şehir merkezlerinde yüzlerce genç Gençlik Meclisi’ne hazırlanıyor.

aydınlık

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.