anadoluverumelimedya.com

CHP alanlara iniyor

CHP, etkili, sistemli ve örgütlerle sürekli temas halinde çalışmaların sürdürülmesi kapsamında milletvekilleri ve il örgütlerinin katılımı ile alan çalışması başlattı. Alan çalışmasına katılan heyetler çalışmalarına ilişkin rapor hazırlayacak. Böylece heyetler sorumlu oldukları ilin bir anlamda fotoğrafını çekecek.

Reklam alanı

Milletvekilleri ve il örgütlerinin katılımı ile alan çalışması başlatan CHP, çalışma grupları oluşturdu.
Milletvekillerine de oluşturulan çalışma grupları hakkında bir yazı gönderildi.
ALAN ÇALIŞMASI BAŞLATILDI
Yürütülecek çalışmalar konusunda bilgi verilen yazıda, “Partimizin etkili, sistemli ve örgütlerimizle sürekli temas halinde çalışmalar sürdürmesi kapsamında, milletvekillerimiz ve il örgütlerimizin katılımı ile alan çalışması yapılması planlanmıştır” denildi.
HER VEKİL SORUMLU OLDUĞU İLİ KÖY KÖY DOLAŞACAK
Milletvekillerinden sorumlu bulundukları illerde, il başkanları ile koordineli olarak belirlenecek tarihlerde örgütsel çalışmalarda bulunmaları istendi.
İL İL RAPOR HAZIRLANACAK
Alan çalışmasına katılan heyetler, çalışmalarına ilişkin rapor hazırlayarak örgütlerden sorumlu genel başkan yardımcılığına iletecek. Böylece heyetler sorumlu oldukları ilin bir anlamda fotoğrafını çekecek. O ilin sorunları ve örgütler konusunda yapılması gerekenler de masaya yatırılacak.
KILIÇDAROĞLU’NDAN TEŞEKKÜR MEKTUBU
Toplantılara katılan katılımcılara CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu teşekkür mektubu gönderecek.
Çalışma grupları il başkanlıklarında örgüt toplantısına katılacak. Daha sonra alan çalışması yapılacak. Muhtar, STK ve medya temsilcileri ile bir araya gelinecek. Ayrıca TV ve radyo programlarına da katılım sağlanacak.

yurtgazetesi

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.