anadoluverumelimedya.com

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’ndan FLAŞ HAMLE!

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, sosyal medya üzerinden 15 Temmuz darbe girişimi soruşturmasını yürüten personeline hakaret ve tehdit içerikli mesaj atan kişiler hakkında suç duyurusu yaptı.

Reklam alanı

Paylaşımların Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından yapıldığı belirtilen suç duyurusunda paylaşım yapan bu şahısların tespit edilerek haklarında işlem yapılması istendi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na verilen dilekçede, tehdit ve hakaret içeren paylaşımları yapan şahısların asker olabileceği de vurgulandı.

Suç duyurusunda,  twitter’dan FETÖ ile mücadele kapsamında yasal görevlerini yapan Deniz Kuvvetleri Komutanlığı personeline yönelik hakaret ve tehdit içerikli mesajlar yayınlandığı bu paylaşımları yapan kişilerin tespit edilmesini istedi. Suç duyurusunda ayrıca paylaşım yapan ve tespit edilen şahısların FETÖ üyesi olduğu haklarında da bu kapsamda işlem yapılması gerektiği vurgulandı.

“FETÖ TAKTİĞİ”

FETÖ, İzmir Askeri Casusluk kumpasını da aynı şekilde yürütmüştü. FETÖ üyeleri “TSK Kulis, GATA Kulis, Hangarın Sesi, Bulut Altı, Paşa Keyfi, Süper Denizciler” gibi twitter hesaplarından subaylar hakkında asılsız suçlamalar yapmış, ses kayıtları yayımlamıştı. FETÖ savcıları twitter hesaplarından yapılan bu paylaşımlar üzerine operasyonlar yapmıştı. Aynı iddiaları değerlendiren FETÖ üyesi subaylar da idari soruşturmalarla birçok kişiyi Türk Silahlı Kuvvetleri’den ihraç etmişti.

Kaynak : Sözcü

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.