anadoluverumelimedya.com

Askeri emanet ettikleri kişi Cemaat yazarı çıktı

Kapatılan Harp Akademileri’nin yerine kurulanMilli Savunma Üniversitesi’nin başına geçirilenErhan Afyoncu‘nun Cemaat‘in gazetesiBugün’de 6 yıl boyunca yazarlık yaptığı ortaya çıktı. Afyoncu 17 Aralık’tan sonra da yazarlığa devam etti. Aftoncu, Zaman gazetesinde de bir dönem yazarlık yaptı.

Reklam alanı

15 Temmuz darbe girişiminin ardından kapatılan Harp Akademileri’nin yerine Milli Savunma Üniversitesi kuruldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan üniversitenin başına Prof. Dr. Erhan Afyoncu’yu getirdi.

Tarihçi olan Afyoncu cemaatin gazetesi olan Bugün’de 2008 yılından 9 Mart 2014 tarihine kadar köşe yazarlığı yaptı. Afyoncu, hükümetin milat kabul ettiği 17 Aralık’tan sonra da Bugün gazetesinde yazılarını sürdürdü.

Başbakan Binali Yıldırım’ın “Bizim için ölçü 17-25 aralıktan sonra FETÖ ile ilişkinin sürdürülmesidir” açıklamasına rağmen Afyoncu’nun rektörlüğe atanması dikkat çekti.

Afyoncu ayrıca eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından da, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Yönetim Kurulu üyeliğine getirilmişti.

odatv

 

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.