anadoluverumelimedya.com

Askeri Okullar kapatılırken İncirlik şeytan üssü neden duruyor?

15 Temmuz’da ABD/MOSSAD aracılığı ile gerçekleştirilen darbe girişiminden sonra ilginç girişimler ve işler olmaya devam ediyor. Türkiye’nin asker ve subay yetiştiren kurumları birer birer kapatılıyor. Elbette öğrenciler ve öğretmen subaylar bu okullara sızmış olabilir. Zaten 15 temmuzda nerelere kadar sızdıklarını hep birlikte izledik. Ancak askeri okulların kapatılması gibi ileri derecede radikal kararlar veren Cumhurbaşkanı ve Hükümet bu cesareti “Darbe Merkezi” olduğu tescillenen İNCİRLİK ŞEYTAN ÜSSÜ konusunda gerçekleştiremiyor.

Reklam alanı

Bulunduğumuz noktada güzel ülkemizde AKP’lisi, MHP’lisi, CHP’lisi kalmadığını ve bir bütün olarak uluslararası emperyalizmin dolaylı saldırısına karşı durduğumuz tescillendi. Biz büyük bir Milletiz ve bu gerçeği uluslararası emperyalizmin uşaklarına gösterdik. Yarın gerçekleşecek olan büyük mitingimizde de bu haykırışı tekrarlayacağız. Böyle bir dönemde muhalefet liderleri Sayın Bahçeli ve Kılıçdaroğlu’da VATAN SEVDASINI duruşlarıyla tekrarladı. Artık parti marti yok TÜRK MİLLETİ ve BAĞIMSIZ GELECEĞİ sözkonusu. Ancak Türkiye Cumhuriyetinin ANKARA’dan yönetilmesi hedefi ortak bir hedefse birincil öncelikli karar İNCİRLİK ŞEYTAN ÜSSÜ’nü hemen ve derhal kapatmak. ABD ile ilişkileri derhal askıya almak gerekmez mi?

Bu soruya yanıt arıyorum ve soruyorum : İçine irin işlemiş olduğunu kabul ettiğim askeri okulların kapatılması mutlaka bir büyük istihbarat sonucudur. Yoksa böyle radikal bir karar alınamaz. Ancak 15 Temmuz’da ABD/MOSSAD aracılığı ile gerçekleştirilen darbe girişiminin yönetim merkezi İNCİRLİK ŞEYTAN ÜSSÜ’dür. Bu gerçek herkesin bilgisi dahilindedir. Bu gerçeği bilerek şeytan üssüne karşı tek başkaldırıda bulunan kişiler ise SAADET PARTİSİ’nin gençlik kollarıdır. Adana’ya gittiler ve İNCİRLİK ŞEYTAN ÜSSÜ’ne karşı haykırdılar. “DEFOLUN” dediler. Peki AKP’nin, MHP’nin, CHP’nin gençlik kolları ne zaman haykıracak?

Şüphelenmemek elde değil. Sen askeri okulları kapatacaksın, Etimesgut ve Akıncılar üssüne nokta koyacaksın. Hatta Genelkurmay’ı Ankara dışına taşımak gibi ileri derecede radikal kararlara imza atacaksın ama Türkiye’nin bir KURTARILMIŞ BÖLGESİ gibi İNCİRLİK ŞEYTAN ÜSSÜ ayakta kalacak ve hiçbir girişimde bulunmayacaksın…

Cesaret!!!!

İşte gördünüz.. Türk Milleti size cesaretini ve yiğitliğini daha nasıl ispat etsin? Bir Millet tek bir odakta emperyalizme karşı, kuklaları FETÖ’lere karşı duruşunu daha nasıl göstersin?

JFR ve Lobiler…

AKP’nin kuruluş yıllarında ABD destekli lobi kuruluşlarına verilen sözleri biliyoruz. Değerli Gazeteci Yazar Arslan Bulut bu belgeleri defalarca YENİÇAĞ Gazetesinde açıkladı. Madem ipler koptu. Bırakın komple kopsun. Gerekirse İstiklal Savaşımızı yeniden veririz. Emperyalizme karşı dik duruşumuzu tekrar gösteririz.

Özetle… Tam bir araya gelmişken…

Hemen ve acilen İNCİRLİK ŞEYTAN ÜSSÜ’nü kapatın !

Gerisini Türk Milletine bırakın…

FİKRET KARACA / HABERLİNKS

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.