anadoluverumelimedya.com

Darbe kalkışması ve Türkiye’nin işgali karşısında Erdoğan ve Yıldırım’ın ortaya koyduğu tavrı gösterecek adam yok

Eski Çalışma Bakanı ve Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Okuyan, darbe girişimi karşısında gösterilen tavır ile ilgili, “Tayyip Erdoğan ve Başbakan Yıldırım’ın ortaya koyduğu tavrı gösterecek adam yok” diye konuştu.

Reklam alanı

NE YAPACAKSINIZ

KRT’de Çağlar Cilara’nın programına telefonla katılan Okuyan, “Tayyip Erdoğan’ın yanında durmayacaksınız, gidip ne yapacaksınız, taraflar belli, yol ayrımına gelmiş Türkiye, ya Türkiye’yi savunacaksınız, ya Türkiye’nin düşmanları ile birlikte olacaksınız” dedi.

GÜNEYDOĞU’DA 13 VİLAYET ELİMİZDEN ÇIKAR

Amerika-CIA özellikle MOSSAD’ın Türkiye’de at değiştirmek değil süvariyi değiştirmek istediğini iddia eden Okuyan, “Tayyip Erdoğan’ı uzaklaştırmak istiyorlar. Tayyip Erdoğan’ı siz oradan indirdiğiniz vakit yerine kim gelirse gelsin, AKP’nin içinden kim gelirse gelsin, 30 sene daha Amerika’nın kucağından inemeyiz. Amerika’nın, CIA’nın desteklediği bir pozisyonda BOP projesinin uygulama alanı haline gelmiş olan Güneydoğu’da 13 vilayet elimizden çıkar” açıklamasını yaptı.

“15 TEMMUZ’DA IŞİD VE PKK TÜRKİYE’Yİ İŞGAL EDECEKTİ”

Yaşar Okuyan 15 Temmuz gecesi IŞİD ve PKK’nın Türkiye’yi işgal etmek için hazır beklediği iddiasını da paylaştı.

“Bakın ben size çok mahrem bir bilgi vereceğim” diyerek sözlerine başlayan Okuyan, şu iddialarda bulundu:

“Çok önemli. O gece, darbe teşebbüsü gecesinde sınırdaki iki ilçemizin karşılarında birinde PKK, birinde de IŞİD var. IŞİD’de aşağı yukarı 400-500 kişilik bir militan grubu, PKK’da ise üç bine yakın bir hazır kuvvet bekliyordu. Türkiye’de o darbe gerçekleşmiş olsaydı bunlar hemen oradan girip mevzi tutacaklardı. FETÖ’cüler tamamen Amerika ve CIA ile bağlantılı şekilde bizim yaptığımız operasyonları dumura uğratmak için görevlendirilmişler ve karşı tarafla sürekli işbirliği yapıyorlar.”

“GEÇMİŞTE ŞUNU YAPTI BUNU YAPTI” DEMEK…

Yaşar Okuyan ayrıca “Cumhurbaşkanlığı makamının yanında olmak, ona destek olmak milli görevdir” dedi:

“Bu gelinen noktada bakın dikkat edin, iç politikayı bir tarafa koyalım, yani şu anda iç politika önemli değil, ‘geçmişte Tayyip Erdoğan şunu yaptı bunu yaptı’, evet doğru Tayyip Erdoğan ve AKP iktidarı Türkiye’nin bugüne getirilmesinde en önemli sorun; onları koyuyorum bir tarafa… Ama gelinen noktada dikkat edin Amerika, CIA, MOSSAD, AB, bunların hepsi, FETÖ denilen yılan, onun çetesi, onun ötesinde IŞİD, YPG, PKK hepsi birleşmişler, kime karşı, Türkiye’ye karşı. Kimi devirmek istiyorlar, öncelikle Tayyip Erdoğan’ı. Çünkü Tayyip Erdoğan geçmişteki bütün hatalarının üzerine şu anda doğru bir strateji ile kararlı bir şekilde gidiyor ve dolayısıyla şimdi burada Tayyip Erdoğan düşmanlığı, Tayyip Erdoğan’ın geçmişi, ‘şunu yaptı bunu yaptı’ tartışmaları bana göre düşmanın ekmeğine yağ sürmektir. Şunu çok net söylüyorum, bugün Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı köşkünde kim oturursa otursun, Ahmet Mehmet, ama bu doğru işleri yapıyorsa bizim Türk milleti olarak bu kadar içeriden ve dışarıdan ihanet odaklarının karşısında, saldırılar karşısında mutlaka ve mutlaka siyasal tartışmaları daha sonraya erteleyerek mutlaka ve mutlaka Tayyip Erdoğan’ı desteklemek ve Cumhurbaşkanı’nın, devletin başı olarak onun yanında yer almak bir milli görevdir. Geçmişi karıştırmayacağız ama bugünkü şartlar içerisinde yanlış yapılıyorsa o yanlışları da gerginliğe yol açmadan muhalefet partilerinin ortaya koyması lazım. Geçmişte yanlış yapıldı ama onların hesaplaşması daha sonra yapılır. Bütün muhalefet partilerinin, hepimizin, önümüzdeki süreçte yapılacak yanlışları uyarmak kaydıyla Cumhurbaşkanlığı makamının yanında olmak, ona destek olmak milli görevdir.”

“ERDOĞAN VE YILDIRIM’IN 15 TEMMUZ GECESİ GÖSTERDİĞİ TAVRI GÖSTERECEK ADAM YOK TÜRKİYE’DE”

Yaşar Okuyan programda ayrıca, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında gösterdikleri tavır nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’dan şu sözlerle bahsetti:

“Ben yıllardır siyasetin içindeyim. Nice başbakanlar, parti başkanları gördüm. Türkeş’i bir tarafa koyarsak, diğer bütün parti liderlerini de tanıdığım için yakından, böyle büyük bir darbe kalkışması ve Türkiye’nin işgali karşısında şu anda Tayyip Erdoğan ve Başbakan Yıldırım’ın ortaya koyduğu tavrı gösterecek adam yok.”

odatv

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.