anadoluverumelimedya.com

Hakkari’de 47 Emniyet bekçisi yemin ederek göreve başladı !

-HAKKARİ ve ilçelerinde emniyet müdürlüğü emrinde çalıştırılmak üzere 4 haftalık eğitimlerini tamamlayan 47 mahalle ve çarşı bekçisi yemin ederek göreve başladı.

Reklam alanı

Hakkari Polis evinde 47 bekçinin göreve başlaması için yemin töreni yapıldı. Törene Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Hakkari İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, Emniyet Müdürü Resul Holoğlu ve polisler katıldı. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Daha sonra 47 bekçi, masaların üzerindeki Türk Bayraklarına el basarak yemin edip sertifikalarını Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz ve Emniyet Müdürü Resul Holoğlu’ndan aldı.

KUTSAL BİR GÖREVİ ÜSTLENDİNİZ

Sertifikaların dağıtılmasının ardından Hakkari Valisi Toprak konuşma yaptı. Şartları tutan 47 bekçinin göreve başlatıldığını belirten Vali Toprak,“47 kardeşimiz bugün görevlerine başlamak üzere yemin edip kutsal bir görevi üstlenecekler. Masaların üzerinde bulunan uğruna her an canını vermeye hazır olduğunuz Türk Bayrağımız ve bundan sonra namusunuz olan silahlarınız üzerine yemin ederek inşallah bu kutsal vazifeyi üstleneceksiniz.

Türk bayrağımızı, vatanımızı, milletimizi koruyarak polis, asker ve jandarmamızla beraber 24 saat görev yapacaksınız. Amirlerinizin vermiş olduğu emirleri yerine getirerek görevinizi en verimli, şekilde yerine getirebilirsiniz. Zaten sizin mesleğiniz de disiplin gerektiriyor” dedi.

ulusalses

About armadmin 9322 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.