anadoluverumelimedya.com

Yalan Broşürlerin Basılmasını Bozdağ İstemiş

TBMM İnsan Hakları Komisyonu’nun CHP’li  üyelerinin, cezaevlerinde PKK’lı teröristleri ziyaret ettiği broşürlerinin Adalet Bakanı Bekir Bozdağ tarafından Ankara Büyükşehir belediye Başkanlığına gönderildiği iddia edildi.

Reklam alanı

İddiayı CHP grup Başkanvekili Özgür Özel TBMM’de düzenlediği basın toplantısıyla  gündeme getirdi. Günlerdir tartışılan iddianın gerçekleri yansıtmadığını ve adalet bakanı Bozdağ’ı “yalancılıkla” suçlayan Özel,”Bakan çıktı,  ‘CHP’li 25 milletvekili 81 terörist ziyareti yaptı’ diye konuştu. Ertesi gün de sahte belgeleri gösterdi. Sonra AKP’li komisyon üyesi milletvekillerinin itirazı üzerine “içeriden sızdırılmış” açıklaması yaptı.  O liste Bakan Bozdağ’ın önündeydi. Bizzat  kendisi servis yaptırdı. PDF’ler Melih Bey’e gönderildi mi diye müsteşar yardımcılarına o gece sordu. Aldığı yanıt ise, ‘Siz onayladıktan sonra gidecek’  oldu. Onayladı ve Melih Gökçek’e isimlerin yer aldığı  PDF  dosyasını gönderdi. O gece sabaha kadar matbaalar çalıştı. Bu bilgi içeriden ve çok net. Bakan Bozdağ çıkıp açıklamalı” diye konuştu.

Bozdağ’ın ensesinde olacaklarını açıklayan Özgür Özel,  “Çıkıp gerçekleri açıklamalı. Hesabı vermeli. Hiç kimse CHP’li milletvekillerini tehdit edemez, yapmadığı bir şeyle suçlayamaz. Terörist ziyaret etti dediği şey, gazeteci ziyaretiydi. Bunu çarpıttı. Hitler’in propoganda bakanı Gobels’ gibi. O yalanları Adalet bakanın yanına bırakmayız. Soruşturma başlatacağını söyledi. Bu hafta içinde sonuç belkiloyurz. Sonra gensoru önergesi vereceğiz. Yüce Divan’da yargılanacak” ifadesini kullandı.

About armadmin 9322 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.