anadoluverumelimedya.com

İhanetin ve kahpece hazırlanmış bir kumpasın anotomisi

İhanetin ve kahpece hazırlanmış bir kumpasın anotomisi Okuyun lütfen!!

Reklam alanı

Binbaşı TAMER KARSLIOĞLU, KRİPTO UZMANIYDI.GES’te; GENELKURMAY ELEKTRONİK SİSTEMLER KOMUTANLIĞI’nda görev yapıyordu.

Bu askeri istihbarat komutanlığının faaliyetleri gizli olduğu için, sadece şöyle yazayım; GES, Türk Ordusu’nun gözü-kulağıydı; TÜRKİYE SINIRLARI DAHİL YAKIN ÇEVRESİNDEKİ HEMEN HER TÜRLÜ DİNLEMEYİ YAPABİLİYORDU.

ÖRNEĞİN, uçak-gemi gibi tüm askeri radarlara takılan bilgiler buraya gelir; burada analiz edilir ve Genelkurmay Başkanlığı’na rapor edilirdi.
Binbaşı KARSLIOĞLU, GES’TE BİR BİRİMİN KOMUTANIYDI. Karacı, denizci ve havacılardan oluşan bu birimin görevi; PKK ve IŞİD gibi TERÖR ÖRGÜTLERİNİN, GİZLİLİK TAŞIYAN BİLGİLERİNİ/YANİ KRİPTOLARINI KIRMAKTI.
Örneğin, PKK’lılar ARASINDAKİ ŞİFRELİ TELEFON GÖRÜŞME KAYITLARI BU BİRİME GELİRDİ ve bu birim şifreleri çözerek terör örgütünün ilerideki stratejilerini analiz ederdi.

ŞİMDİ SIKI DURUN:
Bu kadar önemli görev üstlenen GES’TE, BU BİRİM DARMADAĞIN edildi! BİRİMİN BAŞKANI Binbaşı KARSLIOĞLU ve İKİ DENİZCİ, KUMPAS SONUCU CASUSLUK ve FUHUŞ DAVASI’NIN SANIĞI YAPILDI! Rus casusu denen sarışın bir kadınla, Binbaşı KARSLIOĞLU ile Albay Necmi YILDIRIM’IN FOTOMONTAJ FOTOĞRAFLARI GAZETELERE SERVİS EDİLDİ!

BU KUMPASIN AMACI NEYDİ?
Tamer KARSLIOĞLU, geçen ay çıkan “OYUMBEN” KİTABINDA, gözaltındaki bir saptamasını şöyle paylaştı: “Etrafıma bakıyor ve tanıdık kimse görememenin verdiği derin yalnızlığa üzülürken, ‘BU NASIL ÖRGÜT’ diye düşünüyordum. Yeni tanıştığım insanlara hangi birlik ve görevden olduklarını sorduğumda, birkaç saat içerisinde ortak noktayı bulmayı başarmıştım. Tanıştıklarım, TÜBİTAK’IN KRİPTOLOJİ PROJELERİNDE GÖREV ALMIŞ OLANLAR dahil; SİLAHLI KUVVETLER’İN MİLLİ PROJELERİNDE GÖREV YAPAN İNSANLARDI. Fakat bugün bile ANLAYAMADIĞIM durum, benim sohbet esnasında birkaç saat içerisinde ULAŞTIĞIM SONUCA, GENELKURMAY YETKİLİLERİNİN YILLARCA ULAŞMAMIŞ OLMALARIDIR.”

Bitmedi;
Binbaşı KARSLIOĞLU İSTİHBARATÇIYDI.
İstihbarat bilgilerini analiz edecek zekaya ve bilgi birikimine sahipti.
Sadece kumpasla cezaevine atmak değil; İTİBARINI DA YOK ETMEK İÇİN -birçok sanığa yaptıkları gibi- EVİNE HAYVAN PORNOSU CD’Sİ KOYDULAR.
Mesele, sadece Binbaşı Karslıoğlu değildi. HEDEF, “GES” İDİ…
Önce, KARSLIOĞLU’NUN BAŞINDA OLDUĞU BİRİM LAĞVEDİLDİ. Öyle ya, artık PKK terörü bitmişti!

AMAÇ, GES’i MİT emrine vermekti.
Ah! Ne acı TESADÜF; tarih, 28 Aralık 2011.
Yanlış istihbarat alan Türk F-16 uçakları, ULUDERE’de 34 Kürt kaçakçıyı terörist diye bombaladı.
Dört gün sonra…
54 yıldır askerin emrindeki GES, MİT’E BAĞLANDI! Tarih: 1 Ocak 2012 idi.

Peki… GES MİT’e GEÇİNCE NE OLDU?
PKK’nın, ÇÖZÜM SÜRECİ’NDEKİ FAALİYETLERİNİN NEDEN GÖZDEN KAÇIRILDIĞI üzerinde düşünmenizi isterim.
Kariyeri boyunca 69 TAKTİR VE ÖDÜL ALAN ELEKTRONİK UZMANI BİNBAŞI TAMER KARSLIOĞLU gibi yüzlerce iyi yetişmiş subaylarımız NEDEN TASFİYE EDİLDİ SANIYORSUNUZ?
Hemen “AKP’nin suçu” demeyin. YILLARDIR TÜRKİYE’NİN YÖNETİLEMEDİĞİNİ ARTIK BİLMENİZ GEREKİR.

Soner Yalçın

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.