anadoluverumelimedya.com

BOZKURTLARIN ÖLÜMÜNDEN BOZKURTLARIN DİRİLİŞİNE

BOZKURTLARIN ÖLÜMÜNDEN BOZKURTLARIN DİRİLİŞİNE SAATLER KALA
PAŞA PAŞA ÇEKİLECEK BİR KENARA

Reklam alanı

Artık kulağımıza küpe oldu.

Elimiz, dilimiz, gelmişimiz geçmişimiz cayır cayır yandı.

Artık bundan sonra lider dediğin arkadaş Balgat’ta çelik çomak oynamamalı.

Adriyatik’ten baktı mı ta! Çin Seddi’ni görmeli.

Cesur ve çalışkan olmalı. Koltuğunu, değil, ayakkabısını eskitmeli.
Bizim onu sevdiğimiz kadar o da bizi sevmeli.

Ne yapalım başbuğ bizi böyle yetiştirmiş. Bozkurt kanı dolaşıyor damarımızda, alev alev yanıyor içimiz. Nal toplayanı, koltuk değneği olanı, koltuğa yapışıp kalanı, ürkeği, korkağı, tembeli, pısırığı, körü, sağırı, saygısızı, sevgisizi artık kesmiyor bizi.

Efendim ne yapalım başbuğ öldü mızmızlığını artık bırakın. Unutmayın ki başbuğ Türk milleti dağılsın diye ölmedi. Aksine yani başbuğlar doğsun diye öldü. Artık bunu anlayın. Liderler ölse de ülküleri ölmez ki.

İlk defa yetersiz bir liderle tanıştık. Şaşkınlığımız ondandı. Emperyalist güçler bunlardan kurtulduk diye çok sevindi; ama unuttukları bir şey vardı. Bozkır yasasında bozkurtlar hiçbir zaman başsız kalmazdı.

Dilimiz yansa da, Edirne’den Kars’a anamız ağlasa da, güç topluyormuş demek ki. Rahmetli Erol Güngör’ün ‘’İslam bir kor olarak hep vardı. Sadece üstündeki kül dağıldı’’ Dediği gibi, Türklük de bir kor olarak hep vardı. Üstündeki kül dağılıyor şimdi. Gördüğünüz gibi ülkücüler yeniden ayağa kalktı. Eski ruh ve eski heyecanla önüne geleni süpürüyor. Balgat’ta ki panik şimdi AKP’yi ve onlarla birlikte takunyalı, takunyasız bütün gayri milli zevatı sardı.

Geleceğe güvenle bakmak için geçmişi iyi bilmek gerek. Alparslan Türkeş Türk siyasi tarihinde oluşturduğu siyasi parti ve doktriniyle milyonlarca insanı peşinden sürükleyen büyük bir liderdi. Böylesine büyük bir işi başarmak kolay değildi. Böyle bir lidere sadakat olmayacakta kime olacaktı?

Tarihe bakın Oğuzhan’dan İlteriş Han’a, Alparslan’dan Fatih’e, Atatürk’ten Alparslan Türkeş’e… Bahsettiğimiz o sadakat ve bağlılığı hep görürsünüz.

Çünkü bunlar fikir ve hareketleriyle, ilke ve ülküleriyle kitleleri peşinden sürükleyen inanan ve inandıran seven ve sevdiren sayan ve saydıran ölümsüz liderlerdi. Aklını kullanan Dünyayı iyi analiz eden devrinin çok ilerisinde ileri görüşlü insanlardı. Teşkilatları da haliyle onların ilke ve ülkülerine inanmış, onlarla bütünleşmişlerdi.

İŞTE LİDER VE TEŞKİLATIN TARİHTEKİ DURUMU DA, ÜLKÜCÜLERİN DÜNYASINDA Kİ YERİ DE BUYDU.

Günümüzde olacaksa da böyle olmalıydı. Ama olmadı. Maddelerinden biri ilimcilik olan bir harekette akıl ve idraklerini kullanmayan arkadaşlarımız nasıl bir Türk milliyetçiliği anlayışları, nasıl bir lider anlayışları varsa her şeyi bir yana bırakıp, gözleri kör, kulakları sağır şapkadan çıkacak tavşana takılıp kaldı. Oysa mevzu bahis olan önce lider değil, önce vatandı

Aklın yoluyla bakılınca minnacık bir engel, at gözlüğü ile bakınca Ergenekon’da ki demir dağlardan beter bir anlayış temcit pilavı gibi iki de bir de ısıtılıp ısıtılıp önümüze kondu. Oysa lider doktrin teşkilat tarihte olduğu gibi akıl sahipleri için karşılığı varsa var, yoksa yok iki tarafı da keskin bir bıçaktı.

Zafer ve başarının olduğu kadar her an bozgun ve zulmünde aracı olabilirdi. Nitekim şekil bir a da görüldüğü gibi oldu da. Demokrasi çağında despotluk, akıl çağında emir komuta. Gerek var mı başka bir şey anlatmaya? Milliyetçi bir parti Tam 18 yıldır tek adamla yönetiliyor. Üstelik de ortalamanın çok altında.

Yüz yıllar önce akıl ve irfanlarıyla demir dağları eriterek yol açan atalarımızdan bize kalan miras, aklın peynir ekmekle böylesine akılsızca yenmesi olmamalıydı oysa.

Size daha nasıl anlatacağız bilmiyorum. BU COĞRAFYA DA bozkır yasasında da bozkurt töresinde de ZAYIF LİDERLERE YER YOKTUR. Havada karada denizde hap gibi yutarlar insanı. Evimizi barkımızı yuvanızı umudunuzu yok edip darmadağın ederler bizi. TIPKI 18 YILDIR DARMADAĞIN ETTİKLERİ GİBİ.

Türk töresinde liderin forsu kadar sorumlulukları da vardır. Yapamıyorsa yapabileceklere yol açmak mecburiyetindedir. Aksi takdirde o lider lider değildir.

Aynı şekilde lider gibi milletin de milliyetçilerinde sorumlulukları vardır. Yapamayanı indirip yapabilecekleri başa getirmek zorundadırlar. Aksi takdirde Türk milleti de Türk milliyetçileri de ayakta kalamaz.

AKP’ nin yükselip MHP’ nin çöküşünde de bu yasa vardır. Sen milleti arkana takamazsan millet arkasına takılacak yeni bir lider muhakkak bulacaktır. Bozkır yasasıdır çünkü bu. Yaşamak için, güçlü olana uyacaktır.

İşi gücü bırakıp Balgat’a tarihin binlerce yıllık basit; ama hayati öneme haiz yasalarını hatırlatıyoruz ya insanın zoruna gidiyor. Türk milliyetçileri ile mi konuşuyoruz yoksa uzaylılarla mı anlamak mümkün değil.

Hem ülkücü hareketi permi perişan edeceksiniz, hem de Alparslan Türkeş’e gösterilen sadakati bekleyeceksiniz. Hak etmeyenlere hak edenlere sunulan sadakati sunmak başbuğların sermayesini yetersiz genel başkanlara tükettirmekten başka bir işe yaramaz. İşte bu gün yaşanan da tam da budur

Artık bu saatten sonra ‘’Aşarız, yeneriz, ezeriz’’ Gibi boş laflar hikaye. O devir geçti.

Bedene ruh, ruha heyecan yeniden geldi. Artık yüzde on ikiler değil, yüzde yirmi beşler bile kesmez bu hareketi

Bozkurtlar kalktı bir kere ayağa sayın genel başkan! Bir daha oturmaz. Bu fırtınayla değil siz AKP’nin tahtı bile yerinde kalmaz.

Kim en yüksek oyu alırsa bozkurtlar onun etrafında birleşecektir. Bozkurtların ölümü bozkurtların dirilişine muhakkak dönüşecektir.

Ateş bacayı sardı bunun için bütün feveran. Biraz ağır kaçacak ama kusura bakma AKP’yi artık sen de kurtaraman

Yüreğin den atan kim varsa ister BÖRTEÇİNE ister ASENA

Boz yeleli bir bozkurt gibi çıkacak ortaya ya.

Ya başbuğ gibi ülkücülere yakışır bir liderlik yapacak ya da paşa paşa çekilecek bir kenara.

HASAN GÖMLEKSİZ 26 / NİSAN/ 2016

millirefleks

About armadmin 9322 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.