anadoluverumelimedya.com

Kralı uçağın kapısında karşıladı

Suudi Arabistan ziyaretinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı uçağın kapısında karşılayan Suudi Kralı Selman, aynı muamele ile karşılandı. Erdoğan, Suudi Kralı uçağın kapısında karşıladı.

Foto: DHA Kral Selman, uçaktan hareketli merdivenle indirildi
Reklam alanı

Türkiye ziyareti için 500 Mercedes kiralayan Suudi Kral Ankara’ya geldi. Suudi Kral 2 gün kalacağı Ankara’nın ardından İslam İşbirliği Teşkilatı 13. İslam Zirvesi’ne katılmak üzere İstanbul’a gelecek.

Foto: DHA Cumhurbaşkanı Erdoğan Kralı uçağın kapısında karşıladı

Suudi Arabistan Kralı Selman’ın uçağının burnunda hem Ingilizce hem Arapça yazan “Allah seni korusun” yazısı dikkat çekti.

Foto: DHA Uçağın burnundaki ‘Allah Seni Korusun’ yazısı dikkat çekti

Kral Selman Ankara ve İstanbul’da kalacağı oteller için harcadığı 10 milyon dolarla gündeme gelmişti.

LÜKS OTOMOBİLLERİ BOMBA ARAMA KÖPEKLERİ ARADI

Foto: DHA

Bu arada Suudi Arabistan Kralı Selman’ın uçağıyla gelen özel eşyalarını almak üzere aprona sokulan lüks otomobiller, Cumhurbaşkanlığı bomba arama köpekleri tarafından tek tek aranarak alana alındı. Suudi Arabistan Kralı Selman Bin Abdülaziz, başkentte 11-13 Nisan tarihleri arasında çeşitli temaslarda bulunacak.

ERDOĞAN, KRAL’IN OTELİNE KADAR EŞLİK ETTİ

Esenboğa Havalimanı Şeref Salonu’nda bir süre sohbet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Kral Selman, daha sonra havaalanından ayrılmak üzere makam aracına yöneldi. Erdoğan, Kral Selman’ı Cumhurbaşkanlığı forslu makam otomobiliyle kalacağı otele kadar eşlik ederek bıraktı. Cumhurbaşkanlığı Erdoğan’ın Selman’ı otele bıraktıktan sonra Cumhurbaşkanlığı Sarayı’na geçeceği belirtildi.

sozcu

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.