anadoluverumelimedya.com

Ensar Vakfı binası kullanılmaz hale getirildi

Çocuklara yönelik tecavüz haberleri ile gündeme gelen Ensar Vakfı’nın Mersin’de bulunan bir binasının “Bedrettin Akdeniz Özgürlük Gücü Milis Örgütü” tarafından kullanılmaz hale getirildiği açıklandı.

Reklam alanı

“Bedrettin Akdeniz Özgürlük Gücü Milis Örgütü” tarafından yapılan yazılı açıklama ile Mersin’de bulunan Ensar Vakfı’na ait merkezin imha edildiği duyuruldu.

1 Nisan tarihinde yapıldığı söylenen eyleme ilişkin Bedrettin Akdeniz Özgürlük Gücü Milis Örgütü’nün yaptığı açıklama şöyle:

“AKP-IŞİD Faşist Terör Örgütünün örgütlenme yuvalarından biri olan Tecavüzcü Ensar Vakfı’nın Mersin Merkezi 1 Nisan 2016 tarihinde güçlerimiz tarafından imha edilmiştir.”

“AKP-IŞİD faşizminin koruması ve sahiplenmesiyle  halk düşmanı tecavüzcü Ensar Vakfı’nın merkezleri ve şubeleri Türkiye’nin bir çok ilinde bir tür hastalık gibi faaliyetlerine yarı gizli bir şekilde devam etmeye çalışmaktadır. Özgürlük güçleri bu ve benzeri faşist çetelerin peşindedir, halka karşı işledikleri suçları yanlarına bırakmamaktadır.”

“Bünyesinde birçok çocuğun cinsel istismara ve saldırıya uğraması sonucu gündeme gelen faşist örgütlenme yuvası Ensar vakfı AKP-IŞİD faşizmiyle organik bağları olan ve onun tarafından devletin tüm imkanları sunularak desteklenen faşist kurumsallaşmalardan biridir. Çocuklarımıza yapılan insanlık dışı saldırıların ortaya çıkmasından sonra Halk faşist Ensar Vakfı’nın kapatılması yönündeki talebini açıkça belirtmiştir. Bu talep karşısında tecavüzcü Ensar Vakfı’nın gerçek yöneticisi olan faşist parti bütün gücüyle bu düşkün kurumu savunmaya çalışmıştır.”

“AKP-IŞİD faşist terör örgütünün örgütlenme yuvası Ensar Vakfı bünyesinde gerçekleşen cinsel istismar ve saldırı olayları bir ruh hastasının ya da vicdansızın gerçekleştirdiği eylemler olarak izah edilemez. Faşist Ensar Vakfı’nda sistematik olarak gerçekleşen tecavüz eylemleri faşizmin insan karakteri üzerinde kurmaya çalıştığı iktidarın, baskının ve nesneleştirme faaliyetinin bir parçasıdır. (Faşizm aynı zamanda erkek egemenliğinin kendini en kaba, baskıcı ve açık bir şekilde dayattığı devlet biçimidir.) Faşist AKP-IŞİD örgütü ile Ensar Vakfı’nın insanlığa karşı işlediği suçlar kuşkuya yer bırakmayacak şekilde örtüşmektedir.  Bu konunun İslam veya herhangi başka bir din ve halkların inançlarıyla alakası yoktur. Faşizm bir andaki rengi ne olursa olsun tüm kültürler, dinler ve dinsel inanç özgürlükleri üzerinde baskı ve terör uygulamalarıdır”

“Halkın Ensar Vakfı’nın kapatılması yönündeki talebine uygun olarak güçlerimiz faaliyetlerine devam etmektedir. Konumu ne olursa olsun herkes faşist partiden veya halktan yana olmak konusunda tercihini yapmalıdır. Faşist çeteleri üreten, koruyan ve kollayanlarla beraber yok edeceğiz. Özellikle faşist çeteleri korumak için halka saldıran, operasyon yapmaya çalışan kiralık resmi faşistler cezalandırılacaklardır. AKP-IŞİD faşizmini  ezeceğiz! Faşizme ölüm halka özgürlük!”

umutgazetesi2

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.