anadoluverumelimedya.com

DAHA YENİ BAŞLIYORUZ !

”BİR YERE GİTTİĞİMİZ YOK, DAHA YENİ BAŞLIYORUZ!

Reklam alanı

Bakın hele, CHP’nin fabrika ayarlarına dönmesi talep ve düşüncesi kimleri ürkütmüş, aday olamamam kimleri sevindirmiş! İşte işin “Sırrı” bu karın “Ağrı”sında!

Durumu tüm çıplaklığıyla anlatan bu mesaj için müteşekkirim! Ama korkunun ecele faydası yok. Bir yere gittiğimiz de yok. Daha yeni başlıyoruz.

Ben hiçbir zaman yurttaşlarım arasında alt kimliklere dayalı olarak ayrım yapmadım, hiçbir alt kimliği reddetmedim, karşıtı olmadım. Aksine bu coğrafyada yaşayan herkesi insan ve yurttaş olarak kucaklayıp sevdim.

Ama gerçek niyetlerini gizleyerek alt kimlikler üzerinden bu ülkenin birlik ve bütünlüğünü, kardeşliğini bozmaya çalışan emperyalizme ve onun maskeli işbirlikçilerine, devşirmelerine her zaman karşı oldum ve olmaya devam edeceğim. İndirilecek çok maske var!

” SIRRI SAKIK’A CEVAP”

Sen emperyalizmin ve işbirlikçilerinin resmini yapabilir misin bay Sırrı? Yani sizin deyiminizle gerçek “Kürt karşıtlarının”, bu yurttaşlarımızı sömürüp kullanmaya çalışanların. İşin kolayına kaçmadan ama!

Kürt kökenli yurttaşlarımızın kanını emen feodalitenin, toprak ağalığının, buna tek laf etmeyenlerin, emperyalizmin kuyruğuna takılanların, “biji serok Obama” nın, hendeklerin resmini ve izahını yapabilir misin?

Gerçekten de insanların haddini bilmesi gerekir!

parlamentohaber

görsel: hitittv.com

About armadmin 9322 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.