anadoluverumelimedya.com

Erdoğan’ın Kılıçdaroğlu iddiasına CHP’den hodri meydan

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya’da düzenlenen AKP İl Danışma Toplantısı’nda MİT TIR’ları davasında aldığı ceza nedeniyle tutuklanan Enis Berberoğlu’nu kastederek “İçeriden değişik haberler alıyorum. ‘Buradan çıktım çıktım, çıkmadığım takdirde açıklamalarda bulunacağım’ diyor içerideki zat” demişti. Erdoğan, devamında, Berberoğlu ile ilgili davanın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na da uzanabileceğini ima etmişti.

Reklam alanı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu ile ilgili de cezaevinde bulunan CHP Milletvekili Enis Berberoğlu’nu kastederek, “Eğer yakında, bu içeride olan zat ile alakalı Kılıçdaroğlu’nun bağlantısı çıkarsa şaşmayın ha…” ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Erdoğan’ın sözlerine, “Enis Berberoğlu’na bu sözlere Recep Tayyip Erdoğan’ın, ‘Kılıçdaroğlu’nun üzerine suç at. Biz de seni bırakalım’ diye bir örtülü ahlaksız teklifidir bu. Günlerdir yürütülen bu kampanya aslında böyle bir örtülü ve ahlaksız tekliftir. Kamuoyu önünde yapılmış bir ahlaksız tekliftir. Bu ahlaksız teklife icabet edecek hiçbir arkadaşımız da yoktur” diyerek karşılık verdi.

CHP’lilerden hodri meydan

Erdoğan’ın Kılıçdaroğlu iddiasının ardından CHP’liler Cumhurbaşkanını sosyal medaya üzerinden canlı yayına çıkmaya çağırdı. Twitter’da  #ErdoğanKılıçdaroğluİle CANLIyayınaVarmısın etiketindeki hodri meydan mesajları şöyle:

[Haber görseli][Haber görseli][Haber görseli]

[Haber görseli][Haber görseli]

[Haber görseli]

cumhuriyet

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.