anadoluverumelimedya.com

Milli Takımın yeni teknik direktörü Lucescu oldu

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in Mircea Lucescu ile görüşmek için Romanya’ya gitmesinin ardından bu kez de Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve ikinci başkan Ali Dürüst, Lucescu için Romanya’ya gitti.

Reklam alanı

Lucescu ile Çarşamba günü saat 15:00 sularında Romanya’daki Marriott Otel’de bir araya gelen Yıldırım Demirören, Rumen teknik adam ile anlaşmaya vardı. Demirören ve beraberinde heyet, bu akşam sularında Lucescu olmadan İstanbl’a dönecek.

Lucescu’nun Türkiye Futbol Federasyonu ile Cuma günü saat 15:00’te 2+1 yıllık sözleşme imzalayacağı ve Rumen teknik adamın yıllık 2.5 milyon euro alacağı ifade edildi.

LUCESCU’DAN İLK SÖZLER

TFF ile görüşen Lucescu ise, “Türk halkını seviyorum. Almanya, İsviçre, İspanya’da bir insan beni sokakta durduruyorsa o kesin Türk’tür.Dünyanın hiçbir yerinde Türk insanları gibi harika insanlar yok, onlar fantastik” ifadelerini kullandı.

Lucescu kısa bir süre önce verdiği röportajda artık antrenör olmak istemediğini şu şekilde ifade etmişti; “Artık antrenör olmak istemiyorum. İdmanlar, kadro kurmak, maçlar bana ilgi çekici gelmiyor. Benim yönetim felsefemi anlayacak takımlarla ilgileniyorum, bu önemli. Yetenekleri arayacağım bir sistem inşa edebileceğim, idman sistemini kurabileceğim, takımın gelişmesine yardım edebileceğim ve geleceğini kurabileceğim bir takım arıyorum. Ne olacağını göreceğiz. Tekrar işe dönmek için iyi seçenekler olacaktır, ancak belki de olmaz, burada bırakırım”

yeniçağ

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.