anadoluverumelimedya.com

Fenerbahçe Avrupa Şampiyonu

THY Euroleague Finali’nde temsilcimiz Fenerbahçe, Yunan ekibi Olympiakos’u yenerek şampiyonluğu kucakladı ve Avrupa’nın en büyüğü oldu.

Reklam alanı

 

THY Euroleague Finali’nde temsilcimiz Fenerbahçe, Yunan ekibi Olympiakos’u yenerek şampiyonluğu kucakladı ve Avrupa’nın en büyüğü oldu.

FİNALİN ‘EN’LERİ

1. PERİYOT:
Fenerbahçe:26
Olympiakos:18

2. PERİYOT:
Fenerbahçe: 39(13)
Olympiakos: 34(16)

3. PERİYOT:
Fenerbahçe:60(21)
Olympiakos:48(14)

4. PERİYOT:
Fenerbahçe: 80
Olympiakos: 64

Maçın sayısı: Karşılaşmanın ilk sayısı. Udoh’un pasında Vesely, ters smaç vurup kusursuz bir alley-oop’a imza attı.

Maçın kırılma anı: Eski Olympiakoslu Antic, 4. çeyrekte 7.59’daki üçlüğüyle farkı 18 yapıp hançeri rakibin kalbine indirdi.

Maçın hareketi: 3. çeyrek sonunda Udoh, üst üste 2 müthiş blok vurup maçın gidişatını tamamen F.Bahçe lehine çevirdi.

Maçın adamı: Real Madrid maçı sonrası Olympiakos’a karşı da savunma ve hücumda fark yaratan Udoh.

GENÇLİK VE SPOR BAKANI KILIÇ PROTOKOLDEN İZLEDİ
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, şampiyonluk maçını protokoldeki yerinden izledi. Bakan Kılıç’a protokol tribününde
Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu eşlik ederken Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın protokol tribününden maçı izledi.

Öte yandan Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, Galatasaray Kulübü Basketboldan Sorumlu Yöneticisi Can Topsakal,  Ali Koç’un yanı sıra sanat ve spor camiasından çok sayıda ünlü isim de final maçını takip etti.

ANKARA’DA DA DEV EKRAN
Tarihi maç öncesi İstanbul’da pek çok belediye dev ekranlar kuracağını açıkladı. Ankara’da da dev ekrandan maç yayınlanacak. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Twitter adresinden, Euroleague Final Four’da finale çıkan Fenerbahçe’nin Olimpiakos ile oynayacağı şampiyonluk maçı için Kızılay-Güvenpark’a dev ekran kurduracağını açıkladı.

aydınlık

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.