anadoluverumelimedya.com

TGB İzmir: Çakıroğlu’nun katillerinin okullarımızda yeri yok!

‘TGB olarak Türkiye’nin hiçbir üniversitesinde terör örgütlerinin var olmasına izin vermeyeceğiz! Fırat Çakıroğlu arkadaşımızın katledilmesi suçundan yargılananlar hakkındaki kararın geri alınmadığına dair Ege Üniversitesi Rektörlüğü’nden belgeli bir açıklama bekliyoruz’

Reklam alanı

 

Ege Üniversitesi Rektör vekili Prof. Dr. Beril Dedeoğlu, skandal bir karara imza atarak Fırat Çakıroğlu’nun katil zanlısı Nurullah Semo hakkındaki öğrencilikten atılma kararını kaldırttı. Aydınlık’ın gündeme getrdiği gelişme tüm Türkiye’nin tepkisini çekti. Ege Üniversitesi rektörlüğü haberimizi yalanlamaya çalısa da Aydınlık, haberi madde madde kanıtladı.

İlgili haber: İşte madde madde kanıtlar

Gazetemizde çıkan haber üzerine Türkiye Gençlik Birliği(TGB) İzmir İl Örgütümü açıklama yaptı.

TGB İzmir İl Örgütü Başkanı Özgür Açıkgöz açıklamada şunları belirtti:

“Arkadaşımız Fırat Çakıroğlu’nun PKK’lılar tarafından katledilmesinde üniversite yönetiminin hataları olduğunu ve davanın takipçisi olduğumuzu daha önce söylemiştik. Üniversiteler bilimin, sanatın ve üretimin yuvalarıdır. Cumhuriyetimizin en önemli kalelerindendir. Türkiye Gençlik Birliği olarak Türkiye’nin hiçbir üniversitesinde terör örgütlerinin var olmasına izin vermeyeceğiz! Fırat Çakıroğlu arkadaşımızın katledilmesi suçundan yargılananlar hakkındaki kararın geri alınmadığına dair Ege Üniversitesi Rektörlüğü’nden belgeli bir açıklama bekliyoruz. Arkadaşımızı şehit edenlerin şu an Ege Üniversitesi öğrencisi olmadıklarının ve üniversitenin kapısından giremeyeceklerinin güvencesini, Ege Üniversitesi Rektörlüğü vermelidir. Bu meseleyi yakından takip etmeye devam edeceğiz. Terör örgütü üyelerinin okullarımızda barınmasına müsaade etmeyeceğiz!”

aydınlık

About armadmin 9322 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.