anadoluverumelimedya.com

Ülkücülerin anketinden Perinçek çıktı

Doğu Perinçek’in ‘Türkiye’deki ülkücüler arasında bir seçim yapalım, Devlet Bahçeli de aday olsun ben de olayım, ben kazanırım o kaybeder’ sözleri üzerine ülkücülerin başlattığı anketi Perinçek kazandı.

Reklam alanı

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, “Doğu Perinçek ve hayırcı yoldaşları ile Recep Tayyip Erdoğan arasında bir tercihimiz olursa, herkes bilmeli ki Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tercih edeceğiz” sözleri üzerine başlatılan ankette, ülkücüler Perinçek’i tercih etti.
Devlet Bahçeli’nin sözlerine Perinçek, Çin’den yanıt vermişti. Bahçeli’nin söyleminin arkasında ABD’nin olduğunu söyleyen Perinçek, “Böyle bir ortamda, ‘kurşun sıkmak’, ‘pusu kurmak’ gibi kavramlarla iç cephede kavgalar yaratmak, Amerika’nın kışkırttığı bir olay” diye konuşmuştu. Bahçeli’nin bu güne kadar Türk milletine hiçbir hizmetinin olmadığını söyleyen Perinçek, ülkücüler arasında yapılacak bir oylamada Bahçeli’nin değil kendisinin kazanacağını iddia ederek şunları söylemişti:
“Devlet Bahçeli bana bir tane Türk milletine bir hizmetinden bahsetsin. Devlet Bahçeli bu devlet için ne yapmış? Biz Türkiye’yi bir bölme planı olan Ermeni soykırımı yalanını yerle bir ettik. Hiçbir şeyi saymıyorsa onun hatırı için daha dikkatli bir dil kullansın. Türkiye’deki ülkücüler arasında bir seçim yapalım, Devlet Bahçeli de aday olsun ben de olayım, ben kazanırım o kaybeder.”
YÜZDE 25’TE KALDI
Perinçek’in “Ülkücüler arasında oylama yapalım, ben kazanırım Devlet Bahçeli kaybeder” sözleri ülkücü camiada çok konuşuldu ve sosyal medyada oylama başlatıldı. “Bozkurtlar” isimli Twitter hesabından “Deneyelim. Sadece ülkücüler oy versin ama” başlığıyla anket yapıldı. “Perinçek mi Bahçeli mi?” seçeneklerinin yer aldığı ankette bir gün içinde 569 kişi oy kullandı. Ankette Perinçek oyların yüzde 75’ini, Bahçeli yüzde 25’ini aldı.
About armadmin 9322 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.