anadoluverumelimedya.com

CHP’den Vatan Partisi’ne referandum teklifi

Bursa’da CHP Yıldırım İlçe Başkanı ve yöneticileri, Vatan Partisi Yıldırım İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. CHP’liler, referandumda ‘Hayır’ çıkması için ‘Ortak çalışma yapalım’ dedi.

Reklam alanı

Aydınlık’tan Sevim Erol’un haberine göre, CHP heyeti Cumhurbaşkanlığı sistemine karşı tüm siyasi partileri bir araya getirmek için çalışma yürüteceklerini belirterek, böyle bir halk oylamasının Türk milletine kurulmuş bir tuzak olduğunu vurguladı. Anayasa değişiklik teklifinin 339 oyla Meclis’te kabul edilmesinin ardından derhal çalşmalara başladıklarını belirten CHP Yıldırım yönetimi, referandum sürecinde halkın tüm kesimlerini kucaklayacak bir çalışma yürütmenin en önemli konu olduğu üzerinde durdu. Vatan Partisi yöneticileri de referandum sürecinin Türk milletinin yanında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a da kurulmuş bir tuzak olduğunu ekledi. ABD, AB, PKK ve FETÖ’nün bu halk oylamasını desteklediğini belirten Vatan Partililer, Türkiye’nin öncelikli sorununun terör olduğunu belirttiler.

VATANDAŞTAN YOĞUN İLGİ

Görüşmenin ardından Vatan Partisi Öncü Kadın ve Öncü Gençlik üyeleri, ilçe merkezinde masa açarak “Milli Seferberlik İçin Güçlü Meclis Güçlü Hükümet” başlıklı bildirileri dağıttı. “Cumhurbaşkanlığı Sistemine Hayır” konulu bildiriler, Yıldırımlı vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı.

ulusalkanal.com.tr

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.