anadoluverumelimedya.com

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş taraftarları; ‘hayır’da birleşti

Eski Fenerbahçeli Rıdvan Dilmen’in anayasa değişikliğine ‘Evet’ denmesi için başlattığı kampanyaya üç büyük takımın taraftar gruplarından yanıt geldi. Fenerbahçeli Sol Açık’ın başlattığı ‘Hayır’ çağrısına Galatasaray ve Beşiktaş’tan da destek geldi.

Reklam alanı

Eski Fenerbahçeli futbolcu Rıdvan Dilmen’in anayasa referandumu için ‘Evet’ çağrısı yaptığı videoya Fenerbahçeli taraftar grubu Sol Açık’tan tepki geldi.

Twitter hesaplarından Dilmen’in “Vatanımız, ülkemiz çok zorlu bir süreçten geçiyor. Adeta bir İstiklal Savaşı. Güçlü bir Türkiye istiyoruz. Güçlü bir Türkiye için evet ben de varım” sözlerine karşılık “Biz de özgür, eşit ve laik bir ülke için HAYIR diyoruz” mesajını paylaşan Sol Açık, ezeli rakibi Galatasaray’ın taraftar grubu Tekyumruk’a “Siz de var mısınız?” diye sordu.

 


Sol Açık’tan gelen ‘pası’ boş geçmeyen Tekyumruk “Biz de özgür, eşit ve laik bir ülke için HAYIR diyoruz, @belestepe siz de var mısınız?” mesajını paylaştı.

 

Tekyumruk’un ‘Hayır’ çağrısı yaptığı Beşiktaşlı Beleştepe de “Saray soytarılarının değil; Metin Oktay’ların, Baba Hakkı’ların izindeyiz. Hayır, binlerce kez HAYIR” yanıtını verdi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onaylaması halinde yapılacak referandumda oylanacak ve başkanlık sistemine geçilmesini öngören anayasa değişikliğine ‘Evet’ denmesini isteyen ‘Şeytan’ lakaplı Dilmen, Barcelonalı Arda Turan’a kendisine katılması için çağrıda bulunmuştu.

Dilmen’in çağrısına uyan Turan da Beijing Guoan’da forma giyen Burak Yılmaz’ı davet etmiş ve zincirleme şekilde devam etmişti. Bazı bakanlar da kampanyaya katılmıştı.

yurtgazetesi

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.