anadoluverumelimedya.com

Macaristan Soros’a savaş açtı

Macaristan, sivil toplum maskesi altında çalışan ABD’li spekülatör George Soros’a savaş açtı. Ülkede STK liderlerine mal varlıklarını açıklama zorunluluğu geliyor. Böylece Soros’un gizli ağı deşifre edilecek. Macaristan Başbakanı Viktor Orban, bu yılın Sorosçu STK’ların süpürülüp atılacağı yıl olduğunu duyurmuştu.

Reklam alanı

Eskimiş liberal seçkinler

Hükümet, Macaristan doğumlu Yahudi asıllı Soros’la ilişkili STK’ları, ‘seçilmediği halde herşeye karışan, zamanı geçmiş liberal seçikinler’ şeklinde niteliyor. Başbakan Viktor Orban, bu yılın bu tür STK’ların süpürülüp atılacağı yıl olduğunu duyurmuştu. Orban, “Paranın nereden geldiği ve kimin çıkarlarına hizmet ettikleri ortaya çıkacak” demişti.

Soros’un kurduğu Açık Toplum Vakıfları, 100’ü aşkın ülkede ‘Seçilmiş hükümetleri itibarsızlaştırmaya çalışmakla’ suçlanıyor.

FETÖ’ye altyapı desteği

Terör örgütü FETÖ’nün Soros’un alt yapısını kullandığı ortaya çıktı. FETÖ’den daha önce ayrılan Kemalettin Özdemir “tanık” olarak verdiği ifadede, bazı ülkelerde, FETÖ’ye ait yerlerde Soros Vakfı’nın bilgisayar desteği verdiğini söyledi. Özdemir, Afrika’daki okulların yetkililerinin de buralardaki ABD büyükelçiliklerine gidip, “Burada size düşman olan varsa bildirin, onlarla ilişki kurmayalım” dediklerini bildiğini kaydetti.

 

Yenişafak

About armadmin 9322 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.