anadoluverumelimedya.com

Beşiktaş’ta çevik kuvvet polisine saldırı

Beşiktaş maçı sonrasında Vodafone Arena’dan çıkan polis otobüsüne Maçka parkı civarında bombalı saldırı olduğu bildirildi. Gelen ilk bilgilere göre birinci patlamadan sonra silah sesleri ve ikinci bir patlama duyuldu. Patlamada 20 yaralı olduğu belirtildi. Bombalı saldırıya polislerin karşılık verdiği belirtildi.

Reklam alanı

İSTANBUL – Beşiktaş’ta Vodafone Arena yakınlarında patlama meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, Maçka’da Vodafone Arena stadının yakınlarında saat 22.30 sıralarında büyük bir patlama oldu.

Süper Toto Süper Lig’de Beşiktaş ile Bursaspor arasında oynanan maçın bitiminin ardından stadın yakınında meydana gelen patlamada, maçta görevli bazı polislerin yaralandığı öğrenildi.

Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı polisler, ambulanslarla bölgedeki hastanelere gönderildi.

İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, olay yerinde inceleme yaptı.

Anadolu yakasından da duyulan patlama nedeniyle Beşiktaş ve çevresinde trafik kontrollü sağlanıyor.

İSTANBUL CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI SORUŞTURMA BAŞLATTI

Alınan bilgiye göre, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan ile Terör ve Örgütlü Suçlardan Sorumlu Başsavcı Vekili İsmail Uçar’la birlikte aynı büroda görevli 3 savcı, olay yerine giderek inceleme yaptı.

İÇİŞLERİ BAKANINDAN AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: “Maçın hemen çıkışında Bursaspor taraftarının dağıldığı çıkışta, taraftar dağıldıktan sonra çevik kuvvet polisimizin olduğu noktada bir bombalı araç olduğu değerlendiriliyor. 20’ye yakın yaralı var, şehit sayısı konusunda bir bilgimiz yok. İnşallah olmayacağını ümit ediyoruz. Yaralılar polis.”

RTÜK’TEN YAYIN YASAĞI

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Başbakanlık tarafından İstanbul’da Beşiktaş’ta Vodafone Arena yakınında meydana gelen patlamaya ilişkin geçici yayın yasağı getirildiğini bildirdi.

About armadmin 9322 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.