anadoluverumelimedya.com

Ahmet TAKAN: DARBEYİ CİA-MİT PLANLAMIŞ

Yeniçağ’da yer alan habere göre, “FETÖ” kapsamında ihraçlar, gözaltılar, tutuklamalar devam ediyor. Kasım ayında cezaevlerinde ayaklanma ihtimallerine karşı alınan güvenlik tedbirleri en üst düzeye çıkarıldı.

Reklam alanı

Bu arada, istihbarat birimlerinden gelen “FETÖ Kasım ayında DHKP-C üzerinden suikast girişimlerinde bulunabilir” raporu ile emniyet ve Jandarma da alarma geçirildi.

“CİA-MİT İŞİN İÇİNDE”

Türk milleti ve devletinin başına musallat edilen bela bir değil ki!.. “FETÖ” kapsamında yapılan operasyonlarda kuşkulu bazı noktalara yeri gelmişken bir kez daha dikkat çekmek isterim.

15 Temmuz hain darbe girişimini araştırmak üzere kurulan Meclis araştırma komisyonu, ABD Büyükelçisi John Bass’a neden davetiye göndermez?.. Bass’a, “15 Temmuz darbe girişimi hakkında bazı yerlerde sohbet ederken, (Türkiye’de darbe girişimini CİA planladı iddiaları…

CİA Türkiye’de yaptığı işlerin tümünü MİT ile yapıyor. Eğer öyleyse MİT de işin içinde) dediğiniz doğru mu” diye neden sormaz?

Haber işte böyle…

İddia da işte böyle…

Peki, ne için bu böylesi kirli ittifak?

Doğruysa eğer, kod Ergenekon’la başlanılan işi bitirmek için! Yani Türk Ordusunu etkisizleştirmek için!

Bu iş her yönüyle açığa çıkmalı, Türk Milleti ile Türk Ordusunu karşıya karşıya getiren işnbirlikçi hainler çaığa çıkmadan kimsenin uyumaya hakkı olmaz!

Kaynak : Sarızeybek Haber

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.