anadoluverumelimedya.com

Donald Trump’ın iklim değişikliği hakkında attığı 8 tweet

Donald Trump’ın ABD’nin yeni başkanı seçilmesi iklim savunucularını da dehşete düşürdü. İklim değişikliğinin varlığını reddeden Trump’ın görevi devralmasıyla beraber ABD’nin iklim mücadelesiyle ilgili atmayı vaat ettiği adımları uygulamaması; Paris Anlaşması’ndan çekilmesi; kömür, petrol ve doğalgaza büyük yatırımlar yapması ve daha pek çok iklim değişikliği karşıtı karar alması bekleniyor.

Reklam alanı

Ne olacağını önümüzdeki günlerde yaşayarak göreceğiz. Fakat bildiğimiz bir şey var ki Donald Trump’ın iklim değişikliği hakkındaki görüşü şu:İklim değişikliği diye bir şey yoktur.Huffington Post gazetesi Trump’ın sosyal medya hesabından iklimle ilgili paylaştığı görüşlerini haberleştirdi:

1. Küresel ısınma konsepti, Çinliler tarafından ABD’deki imalatı rekabetçi olmayan bir hale getirmek için yaratılmıştır.

2. Bize çok pahalıya gelen ‘küresel ısınma’ saçmalığı sone erdirilmelidir. Gezegenimiz donuyor, düşük hava sıcakları kaydediliyor ve küresel ısınma biliminsanları buzun içine sıkışmış durumda.

This very expensive GLOBAL WARMING bullshit has got to stop. Our planet is freezing, record low temps,and our GW scientists are stuck in ice

3. Teksas’tan Tennessee’ye kadar buz fırtınaları esiyor. Los Angeles’tayım ve hava buz gibi. Küresel ısınma çok pahalı bir aldatmacadır.

4. ABD daha önce görülmemiş kar fırtınaları ve dondurucu soğukların etkisinde. KÜRESEL ISINMA aldatmacasını yaratanların bu ismi İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ olarak değiştirmeleri çok akıllıca oldu!

5. Hava çok uzun zamandır o kadar soğuk ki, küresel ısınma ALDATMACASINI YARATANLAR paranın akışını devam ettirmek için bu terimi iklim değişikliği olarak değiştirmek zorunda kaldılar.

6. Teksas ve Louisiana’da kar yağıyor. Ülkede ve ülke dışında daha önce görülmemiş dondurucu soğuklar yaşanıyor. Küresel ısınma pahalı bir aldatmacadır.

Snowing in Texas and Louisiana, record setting freezing temperatures throughout the country and beyond. Global warming is an expensive hoax!

7. Tüm hava durumu olayları İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ ALDATMACASINI YARATANLAR tarafından ‘gezegeni kurtarmak için daha fazla vergi ödemeliyiz’ argümanını doğrulamak için kullanılıyor. Söylediklerine kendileri de inanmıyorlar.

8. NBC Haber Servisi yaşanan için ‘büyük don’ dedi. Yıllardır hava bu kadar soğuk olmamıştı. Ülkemiz KÜRESEL ISINMA ALDATMACASINA para harcamaya devam ediyor mu?

birgün

About armadmin 9322 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.