anadoluverumelimedya.com

Hükümet medyasından Ülker Grubu’na operasyon iması

Hükümete yakınlığıyla bilinen Sabah gazetesinin ekonomi yazarı Dilek Güngör, Cemaatçi Kaynak Holding’in Ülker Grubu ile bağlantısı olduğunu iddia ederek operasyon imasında bulundu.

Reklam alanı

Dilek Güngör, “Gizli ‘Kaynak’ kim?” başlıklı yazısına, “Bugün size el konulmadan önce Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) kasası olarak bilinen Kaynak Holding’le ilgili çok önemli bir detay anlatacağım.” diyerek başladı. Gülen Cemaati’nin finansörü Kaynak Holding’e yapılan operasyonu ve Pensilvanya bağlantılarını hatırlatan Güngör, “Peki hâlâ açıklanmayan ‘şoke edici’ belgeler var mı? Duyduğum kadarıyla var. Hem de açıklandığında Türkiye’yi sarsacak cinsten…” ifadeleriyle yazısına devam etti.

“Meğer, Kaynak Holding’in bir şirketine Türkiye’nin en büyük holdinglerinden biri ortakmış. Hatta bu holding 17-25 Aralık sürecinden sonra da FETÖ’nün finansörü olan ‘Kaynak’la ilişkilerini koparmamış.” şeklinde yazan Dilek Güngör, “Öğrendiğime göre, Türkiye’de yediden yetmişe herkese hitap eden onlarca markası olan ve son dönemde yurtdışında büyüyen bu holding, İstanbul’daki bir vakıf üzerinden de örgüte destek sağlıyormuş.” ifadeleriyle isim vermeden Ülker Grubu’nun Cemaatçi Kaynak Holding’le ortak olduğunu öne sürdü.

Dilek Güngör yazısının sonunda anlattığı tüm bilgilerin Başsavcılığın dosyasında olduğunu öne sürerek operasyon imasında bulundu. Dilek Güngör’ün yazısının son bölümü şöyle:

“Velhasıl, yakında işin kokusu ortaya çıkar. Zira, anlattıklarıma ilişkin bütün belgeler soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Başsavcılığı’nın dosyasına girmiş…”

İşte Dilek Güngör’ün Sabah’taki yazısının tam metni:

Odatv.com

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.