anadoluverumelimedya.com

‘Almanyalı Osmanlılar’a operasyon!

Almanya’nın Frankfurt kentinde polisin ‘Almanyalı Osmanlılar’ adlı ‘Türk çetesi’ne sabah saat 06.00’da düzenlediği operasyon hala devam ediyor. Çetenin, Türk istihbarat teşkilatı MİT ile bağlantıları olduğu ileri sürülerek, ellerinde var olduğu düşünülen savaş silahlarını Almanya’da muhalif Kürtlere karşı kullanma tehlikesi olduğu iddia edildi.

Reklam alanı

Almanya’nın Frankfurt kentinde polisin ‘Almanyalı Osmanlılar’ isimli ‘Türk çetesi’ne sabah saat 06.00’da düzenlediği operasyon hala devam ediyor.

Yaklaşık 50 adrese yapılan baskınlarda binin üzerinde özel tim polisi görev yaptı. Baskın yapılan yerler arasında ‘Almanyalı Osmanlılar’a ait kulüp, işyeri, büro ve evler bulunuyor. Hessen Eyalet polisi, baskın yaptığı adreslerde belge, uyuşturucu ve ateşli silah aradı. Çok sayıda bilgisayara da el konuldu.

Hürriyet’in haberine göre; ismi açıklanmayan polis yetkilisi, çetenin, Türk istihbarat teşkilatı MİT ile bağlantıları olduğunu ileri sürerek, ellerinde var olduğu düşünülen savaş silahlarını Almanya’da muhalif Kürtlere karşı kullanma tehlikesi olduğunu söyledi.

cumhuriyet

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.