anadoluverumelimedya.com

Hollanda Türkleri FETÖ’ye karşı harekete geçti; Rotterdam’da önemli toplantı var

Konsey açıklamasında FETÖ’nün estirdiği teröre karşı Türklerin ve barış sever her insanın nasıl önlem alacağıyla ilgili önemli kararların alınacağı duyuruldu.

Reklam alanı

Hollanda Türkleri Konseyi Genel Merkezi’nden yayınlanan basın açıklamasının tam metni şu şekilde:

TOPLANTI ÇAĞRISI

15 Temmuz Amerikancı FETÖ darbe girişiminin sonuçlarının değerlendirilme toplantısı

Batı Destekli; PKK, FETÖ, IŞİD Terörizmine ve Batıda Yaygınlaştırılmaya Çalışılan Türkiye Cumhuriyetine ve Türk Düşmanlığına Karşı, Hollanda Türkleri Olarak  Görevlerimiz?

Yüce Türk Milletinin Hollanda’daki Onurlu Evlatları,

15 Temmuz 2016 tarihinde  ve  bu güne gelen süreçte, ABD Emperyalizminin, dünyadaki en büyük ve yaygın sözde “sivil Toplum Örgütlenmesi” olarak bilinen, FETÖ’cu Gladio örgütlenmesi tarafından, Anavatanmız Türkiye Cumhuryeti’nde, ABD’nin doğrudan CIA görevlilerinin içinde olduğu ve TSK  içerisine yerleştirdikleri, çeşitli düzeydeki teröristlerle bir darbe tezgahlamışlardır. Darbe girişimi boşa çıkarılıncada, ellerindeki üçüzler olan, FETÖ, IŞİD ve PKK yı (dördüz olarakta Taşnak-Asala artığı Ermeni Diasporasını görebiliriz) harekete geçirerek, Türkiyede seri bombalar patlatma ve suikastler düzenleme yöntemlerine geçerek, Türkiyede bir iç savaş çıkartmak isteme pozisyonu almışlardır. Şunu bilelimki, burada söz konusu olan ve kast edilen, Türk Milletinin ve Türkiye Cumhuriyetinin ve aynı zamanda Yurtdışı Türklerinin olduğu gibi, Hollandada yaşayan Türklerinde bekasıdır.

 

15 Temmuz kanlı darbe tezgahı/girişimi, 1,5 saat içerisinde, TSK nın  Atatürkçü  subay ve askerleri, Türk Polis Teşkilatının büyük bir bölümünü kapsayan yurtsever polis güçleri, MİT içerisindeki yurtsever kadrolar, yurtsever Siyasi Partiler ve STK lar, Yüce Milletimizin sivil fertleri tarafından, kışlalarda ve sokaklarda ölümü göze alarak, Anavatanın Amerikancı düşmanlar tarafından ele geçirilmesine karşı ve muhtemel bir iç savaşı önleyici milli bir refleks göstererek ve Milli medyayıda yanlarına alarak, darbe tezgahıcısı FETÖ cu hainlere karşı, kısa sürede tüm Anavatanda Milli kontrolü ele almışlardır. 

ABD ve AB deki bazı Emperyalist güçlerin desteklediği bu darbe girişiminin sonuçsuz kalması, darbeci teröristlerin kısa sürede Millici güçler tarafından ağır bir yenilgiye uğratılarak  derdest edilmesi, ABD ve AB ülkelerindeki,  Türkiye Cumhuriyeti ve Türk karşıtı güçleri çileden çıkartmıştır.

Bu hazımsız ve hadsiz Emperyalist güçler, ABD nin 1952 yılından bu tarafa Tüm NATO ülkelerindeki “Süper NATO” yani Gladio diye bilinen örgütlenmesine bağlı: medya, siyaset, iş dünyası, kanaat önderleri, akademisyenler içerisindeki ayaklarını/kanatlarını,  Türkiye Cumhuriyetine ve Yurtdışında yaşayan  Türklere karşı harekete geçirmişlerdir. Türkiye ve Ortadoğuda ise, FETÖ, PKK ve IŞİD e yeni görevler vererek fiili saldırılarını yoğunlaştırmışlardır.

Bugün Avrupa ve Amerikada, Kanadada, Avusturalyada olduğu gibi, Hollandadada Anavatanını savunan Hollandadaki Türklerede karşı olan ve Hollandadaki yaygın medyada kullanılarak bir ay boyunca ve hala devam eden, Türkiye Cumhuriyeti ve Türk düşmanı sistemli kirli propaganda faliyetleri, Hollanda halkının kandırılmasında,  Hollandadaki FETÖ cu yapılanmada kullanılarak, hemen hemen her gün medyada beyin yıkama seansları olarak yer almaktadır.

Hollanda Türkleri Konseyi olarak, biz Hollanda Türklerinin ve Türkiye Cumhuriyetinin bu saldırıları, hak etmediğini ve Batıdan gelen bu emperyal amaçlı saldırıların neyi hedeflediğini ve hadsiz olduğunun tabiki bilincindeyiz. 

İşte bu yüzden, bundan sonra, bu ve bunun gibi konularda görüş alışverişinde bulunmak, Hollanda Türklerinin bu konu ve gelecegi ile ilgili konulardaki meşru demokratik mücadelesinede katkıda bulunmak ve değişik konularda muhtemel görevlerimizide belirlemek için, Hollandada bulunan, kendisini  Hollandalı/Hollandadaki Türk: STK sı, ve ferdi olarak gören, Atatürkü Milli Ebedi Önder olarak kabul eden, Türkiye Cumhuriyetinin kuruluş felsefesine, rejimine, Üniter yapısına, bayrağına sahip çıkan, Emperyalizmin dördüzleri: PKK, FETÖ, IŞİD ve Taşnak-Asala artığı Ermeni Diasporasının, sistemli Türkiye Cumhuriyeti ve Türk düşmanı  faaliyetlerine karşı olan herkesi,

 

11 Eylül, Pazar günü, Saat 13.30’da, Wijkgebouw Pier 80, Rösener Manstraat 80, 3026 TV Rotterdam, Hollanda, adresinde  toplantıya çağırıyoruz. (4 nr. Tranvayla gelindiği zaman  Delfshaven Metro İstasyonu durağında inilecektir veya Metro İle gelenler ise Delfshaven Metro İstasyounda inecektir. Toplantı yeri Delftshaven Metro istasyonunu durağına 100 metre uzaklıktadır).

Ey  Hollandalı/Hollandada yaşayan Türk, komşunuda, misafirinide al toplantıya  katıl!! 

Şimdi Anavatana  ve  Hollanda Türklerine sahip çıkma zamanı diyoruz!!

Saygılarımızla,

Hollanda Türkleri Konseyi adına,
Sefa Yürükel, sefamyurukel65@gmail.com
Mustafa Cingöz, cingoz.mustafa@gmail.com
Mustafa Heybeli, orki7@hotmail.com
Tel: 0031 634371012

ÇAĞRI METNİNİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

About armadmin 9322 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.