anadoluverumelimedya.com

Kamu Kurumlarındaki Pkk’lılar Temizlenecek mi?

Darbe girişimi sonucunda darbeye karışan veya Fetocu olarak bilinen kamu kurumlarındaki çalışan binlerin görevden alınması sonrasında gözler Pkk’lılara da çevrildi. 

Reklam alanı

15 Temmuz gecesi darbe girişiminin püskürtülmüş topyekün ülke ele geçirilmekten kurtarılmıştır. Halk’ın durdurduğu darbe girişiminde halkın isteği olan kamu kurumlarındaki pkk’lıların görevden alınması ve temizlenmesi. Bütün kamu kurumları ve devlette oluşan pralel yapının sökülüp atılması için binlerce taraftarının görevden uzaklaştırılmasına pkk’lılarında eklenmesini bu halk dile getirmektedir.

Meclis’te STK’ların toplantısında Meclis Başkanı önünde Miletvekili Sırrı Süreyya Önder açıklamalarında, pkk terör örgütü elebaşısı cani Öcalan’a sayın öcalan demesi sonucunda salonda kısa süreli tepkiyle karşılaşmış ve halk buna tepki göstermişti. Paralel yapı yanlılarının devletten sökülüp atılmasına Pkk yanlılarınında eklenmesini isteyen halk bunu merakla beklemektedir. Değişecek olan memurluk yasası sonrasında çıkacak yasa terör örgütü pkk’lılarıda kapsaması öngörülüyor mu?

kamugüncel

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.