anadoluverumelimedya.com

Rio’da büyük skandal!

Rio Olimpiyatları’nda Fransa’dan sonra Avustralya’ya da yenilen Potanın Perileri’nde ilginç bir olay açığa çıktı. Avustralya maçına giderken otobüs şoförünün yolunu kaybettiği ve 1.5 saat zaman kaybına yol açtığı öğrenildi. Bu sebepten dolayı basketbolcular karşılaşmaya hazırlanamadı.

Reklam alanı

Üst üste ikinci kez olimpiyatlarda yer alan A Milli Kadın Basketbol Takımımız, A Grubu’ndaki ilk iki maçında önce Fransa’ya, daha sonra da iyi oynamasına rağmen Avustralya’ya kaybedip iki mücadelen de galibiyetle ayrılamamıştı.

Ancak Avustralya maçı öncesinde Ay-Yıldızlılar’ın salona ulaşma konusunda büyük sorunlar yaşadığı ortaya çıktı.

61-56 kaybedilen karşılaşmanın ardından konuyla ilgili konuşan coach Ekrem Memnun, “Burada oldukça zor şartlar altında mücadele ediyoruz. Maça gelirken otobüsün şoförü yolu kaybetti ve 1.5 saatte salona gelebildik” ifadelerini kullandı.

Salona geldikten kısa bir süre sonra mücadelenin başladığına dikkat çeken başarılı çalıştırıcı, “Doğru dürüst ısınamadan maça çıktık. Ancak bunlar bizim mücadelemizi bozmayacak” diye konuştu.

IŞIL’DAN SERT TEPKİ

Potanın Perileri’nin yıldız isimlerinden Işıl Alben de maç sonunda özellikle şoföre büyük tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Alben, “Öyle bir organizasyon düşünün ki; ne maça gidebiliyorsunuz ne de Olimpiyat Köyü’ne. Çünkü otobüs şoförü yolları bilmiyor!” ifadelerini kullandı.

Güvenlik konusunda da paylaşımlar yapan deneyimli oyun kurucumuz, “Güvenli olmadığı için uyarıldığımız Rio’da bugün
ara sokaklardaki 3. saatimize girdik” dedi.

Dönüş yolculuğunun kendileri için çok daha zorlu olduğunu belirten Alben, attığı son tweette ise “2 saati aşan yolculuktan sonra çok şükür köye dönebildik. Kalbi ve duaları bizimle olan herkese teşekkürler” yazdı.

3. SINAVDA RAKİP JAPONYA!

A Grubu’ndaki ilk 2 maçında Fransa ile Avustralya’ya yenilen A Milli Kadın Basketbol Takımımız, bugün Japonya ile karşı
karşıya geliyor. TSİ 23.45’te başlayacak karşılaşma TRT Spor’dan naklen ekranlara gelecek.

Haber Türk

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.