anadoluverumelimedya.com

FLAŞ! MHP’DE TEŞKİLATLAR HAREKETE GEÇİYOR!

MHP’DE HAREKETLİLİK

Reklam alanı

Milliyetçi Hareket Partisi’nde değişim isteyenler kervanına MHP Eskişehir İl Başkanı Oğuz Sever de katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir İl Başkanı Oğuz Sever, parti içinde yaşanan sıkıntılarla ilgili bir basın açıklaması gerçekleştirerek Genel Merkezi olağanüstü kurultaya toplamaya çağırdı.

“Eskişehir teşkilatının yara almaması için konuşmadım”

Yaptığı açıklamada 1 Kasım seçimlerinin ardından hareketlerinde yaşanan çalkantılı durumun bütün ülkücüleri derinden endişelendirdiğini ifade eden Başkan Oğuz Sever, aylardır partilerinin iç meselesinin gündemden düşmediğini belirtti.

Sever, “Milliyetçi Hareket Partisi iktidara yürürken kendi iç sorunlarını aşmış, ülküdaşlık hukukunu tesis etmiş, bütün fertlerini kucaklamış, yeni bir aşk ve şevkle hedefe doğru yürüyüşe geçmiş durumda olmalıdır.

Dolayısıyla, ülkücü iradenin, delegemizin, milletimizin bizden talebi olan bu parti içi meseleyi nihayete erdirmemiz gereken yer olarak, ne sosyal medyayı ne de televizyon ekranlarını gördüm. Parti içi meselemizin çözüm yeri olarak Kurultay’ı gördüm.

1 Kasım sonrası Eskişehir teşkilatının zarar görmemesi için hassasiyet gösterdim. Delegemizin talebi Yargıtay kararı ile hukuken tescillenmiş ve kurultay kaçınılmaz bir hal almıştır.

Hal böyleyken bize düşen; Başbuğumuzun emrettiği gibi hedefe doğru yürüyen kağnımızın tekerini saplandığı çukurdan, takıldığı taştan çıkarıp emin adımlarla yürüyüşünü sağlamaktır. İşte bu duygu ve düşüncelerle Yargıtay tarafından meşruluğu tartışmasız hale gelen 19 Haziran 2016 tarihli Olağanüstü Kurultay’a katıldım.

Eskişehir’de teşkilatımın yara almaması için bugüne kadar parti içi meselelerimizi basın önünde konuşmadım” dedi.

“Olağanüstü Kurultay’ın en yakın sürede toplanması gerektiğine inanıyorum”

Ömrü boyunca Türk milliyetçiliği hareketinde pek çok görevde bulunduğunu ifade eden MHP Eskişehir İl Başkanı Oğuz Sever, konuşmasına şöyle devam etti:

“Olağanüstü Kurultay’a katılma kararı alırken başta il başkanlığı görevim olmak üzere her türlü makam ve mevkiden vazgeçtim. Bugün için ülkücü hareketin teveccühü ile seçilmiş il başkanı olarak görevimin başındayım.

Görevde olduğumda da olmadığımda da davamın emrindeyim. Davamın bir adım daha ileri gitmesi ve başarılı olması için her türlü bedeli ödemeye hazırım. Annemizden İl Başkanı doğmadık, mezarımızda da İl Başkanı yazmayacak.

“ÇIKIŞ YOLU MHP”

Ülkücü olarak yaşamak benim için her türlü makamdan daha kıymetli. Hiçbir beklenti ve hesap içinde olmadan sadece davamın selameti için, kendi vicdanım ve istişare ettiğim ülküdaşlarım, Eskişehirli hemşehrilerimin düşünceleriyle 19 Haziran 2016 tarihli Olağanüstü Kurultay’a katıldım.

Milletimizin huzuru,barışı ve refahı için MHP’nin birlik ve bütünlük içinde güçlü olmasına ihtiyacı vardır. Türk milletinin kurtuluşu, kendi iç sorunlarını aşmış güçlü MHP’dedir.

Partimizin yenilenerek, güçlenerek iktidara yürümesi için Olağanüstü Kurultay’ın en yakın sürede toplanması gerektiğine inanıyorum.

Kurultay’ımızın bir düğün havasında toplanarak kırgınlıklara, küskünlüklere bir son vereceğine inanıyorum. Verdiğim bu kararın, partimize ve Türk milletine hayırlar getirmesini diliyorum”. (Yeniçağ).

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.