anadoluverumelimedya.com

Sosyal Medyaya Yeni ve Büyük Bir Operasyon Geliyor!

AKP zihniyetinin faşist eylemleri devam ediyor.

Reklam alanı

Zİhniyete karşı olan, en ufak eleştiri ve muhalif düşünce beyanına bile tahammülü olmayan bu faşist anlayış, yeni bir saldırıya hazırlanıyor.

Özellikle, en sert ve ciddi muhalefetin yapıldığı sosyal medya platformlarına karşı, AKP yeni ve büyük bir operasyon hazırlığında.

Sosyla medyada, AKP zihniyetini ve sarayı eleştiren tüm hesaplar, çok sıkı takip ediliyordu uzun zamandır.

 

Özellikle, küfürbaz ve ahlaksız aktrol ekibinin, sosyal medyada hakimiyetini kaybetmesi ve artık kendi tabanlarında bile, bu ahlaksız tayfadan şikayetlerin başlaması üzerine, AKP zihniyeti, sosyal medya üzerindeki etkinliğini yitirmeye başladı.

Bu, hem içerik üretemeyen kabiliyetsiz ve çapsız kadrolarından kaynaklandı, hem de AKP artık medya bizim elimizde, artık sosyal medyaya çok ihtiyacımız yok anlayışıyla bu mecrada etkinliğini kaybetti.

Fakat planlar istenildiği gibi gitmedi ve sosyal medyada kaybedilen bu etkinliğin, özellikle dış basında, Türkiye’de yaşananların sosyal medya üzerinden takip edilmesi ve bu mecrada da AKP’nin etkinliğinin gitmesi, AKP’de yeni bir hamleye gitmeye zorladı.

AKP zihniyeti, sarayın emri ile, sosyal medyada yeni ve büyük çaplı bir operasyona hazırlık yapıyor.

Sarayın, zaten twittır mivıtır sevmem çıkışı ve TİB kararı ile, muhalif olan tüm haber siteleri ve gazetelerin web sayfalarına erişimin engellenmesi bu operasyonun ilk adımı idi.

Özellikle twitter ve facebook platformlarında, içerik üreten ve takipçi sayısı yüksek olan hesaplar çok sıkı takip altında.

Bu hesapların, hangi ideolojiden, hangi partiden, toplumun hangi kesiminden olduklarına bakılmaksızın, hepsi aynı torba içerisine atılarak, bir operasyon ile kapatılması planlanmakta.

Bu amaç ile, özellikle bazı hesapların attığı twitleri, yaptığı videoları, paylaştığı resimleri, beğenen, RT eden tüm hesaplarda bu operasyon dahilinde takip ediliyor.

Bu amaçla, istanbul ve Ankara merkezli soruşturma dosyaları hazırlanıyor.

Bu dosyalar ile, etkili hesapların kapatılması veya Türkiye’de erişimin engellenmesi sağlanmaya çalışılacak.

Bazı müstear isimle yazan hesapların, gerçek isimlerinin tesbit edilmesine çalışılıyor.

Bu hesapların mesajlarını RT edenlerden bazıları, ifade vermek üzere çağrılmaya başlandı.

Bundaki amaç, hem bu hesapları takip edenleri korkutma, hemde bunun üzerinden sosyal medyada bir korku ortamı oluşturma.

Bu amaçla açılan dosyalar, yakında ortaya çıkacaktır.

Sosyal medya üzerinden kaybettiği bu etkinliği, AKP zihniyeti bu yolla tekrar kazanmanın peşinde.

Ayrıca, internet üzerinden yapılan canlı yayınların, web sitelerininde tümden kapatılması için adım atılmıştı geçen günlerde, bu süreç artarak devam edecek.

Sosyal medya hesaplarınında kapatılmasına başlanacak.

Bu açılan dosyalarda, Ergenekon operasyonlarına karşı olan biri, cemaatatte olan biri ile aynı dosyada, aynı terör örgütü denilen saçma iddilarda bir arada bulunacak.

Toplumun çok değişik ve birbirine zıt görülen kesimlerinden insanlar, terör örgütü propogandası yapma suçlaması ile suçlanacaklar.

Ne yaparlarsa yapsınlar, bu faşist zihniyetin sonu artık gelmiştir ve bu açılan dosylar ve davalar, o sonun geldiğinin en bariz işaretidir.

Bir panik ile susturmaya çalıştıkları sesler, asla susmayacak ve gerçekleri yazmaya ve anlatmaya devam edecek.

ideallhaber

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.