anadoluverumelimedya.com

ABD şokta… Keskin nişancılar polisleri vurdu: 5 ölü, 6 yaralı

ABD’de, önce Louisiana eyaletinde sonra da Minnesota’da polisin iki siyahi vatandaşı öldürmesine karşı, Dallas Belo Garden Park’ta yapılan protesto gösterisi sırasında, polislerin üzerine keskin nişancı tarafından ateş açıldı. Açılan ateşte 5 polis öldü, 6 polis yaralandı. Bölgede çatışmalar yaşanırken, uluslararası haber ajansları çatışma bölgesinden patlama sesleri yükseldiğini duyuruyor.

Reklam alanı

Protesto gösterisinde polislerin üzerine keskin nişancı tarafından açılan ateşte 5 polis öldü, 6 polis de yaralandı. Bunlardan 2 yaralının durumunun ağır olduğu bildirildi.

Alton Sterling ve Philando Castile polis tarafından öldürülmesi üzerine Texas eyaletine bağlı Dallas kentinde düzenlenen protesto gösterilerinin bitimine doğru gerçekleşen silahlı saldırı sonrası üç kişi gözaltına alındı.

 

Dallas Polis Şefi David, polislerle çatışmayı sürdürmekte olan ve çevreye bomba düzenekleri kurduğunu söyleyen dördüncü kişi ile polisler arasında pazarlığın sürmekte olduğunu belirtti. Bölgeye bomba imha ekipleri sevk edildi.

cumhuriyet

About armadmin 9322 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.