anadoluverumelimedya.com

Sinan Oğan Öyle Bir İddiada Bulundu Ki…

 “Kutlu Anadolu Yürüyüşü” adını verdiği kongre çalışmalarına Rize ve Trabzon’a gerçekleştirdiği ziyaretler ile devam edenMHP Genel Başkan adayı Sinan Oğan, Trabzon Zorlu Grand Otelde düzenlenen iftar yemeğinde delegeler ve parti teşkilatlarıyla bir araya geldi.

Reklam alanı

İftar yemeği sonrası  kurultay sürecine ilişkin açıklamalarda bulunan Genel Başkan Adayı Sinan Oğan “Kurultayımız 7 düvele karşı yapılıyor.

Saray bu işin tam orta yerinde.

Genel merkezimiz maalesef ki bir takım çevrelerin desteğini almış durumdadır.

Hukuk mücadelesi bir hukuk garabetine dönüşmüş durumdadır. İddia ediyorum, sarayda Milliyetçi Hareket Partisi’nin kurultayını takip etmekle görevli bir birim kurulmuş” dedi.

“MHP GENEL MERKEZİNİN KURULTAY YAPTIRMAMAK İÇİN NEREDEYSE HUKUKA TAKLA ATTIRDIKLARINI GÖRMEKTEYİZ”

10 Temmuz’da yapılması planlanan Olağanüstü Kurultay’ın yapılamayacağını açıklamasına tepki gösteren Sinan Oğan, “Milliyetçi Hareket Partisi bugün Türkiye için bir umut kaynağı olmuşken, bugün bu Türkiye’de bu beceriksiz iktidardan kurtulmanın yolu haline gelmişken, maalesef Milliyetçi Hareket Partisi’nin genel merkezinin envayi çeşit hukuk oyunlarıyla bu süreci baltalamaya çalıştığını, kurultay yaptırmamak için neredeyse hukuka takla attırdıklarını görmekteyiz. Ve üzülerek görmekteyiz. Oysa biz yıllarca ‘ülkücü hareket engellenemez’ diyorduk. Ama ülkücü hareketi genel merkezimizin bizatihi kendisinin engellediğini görüyoruz” dedi.

sarizeybekhaber

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.