anadoluverumelimedya.com

Barcelona, Arda Turan için kararını verdi!

Son İspanya La Liga şampiyonu Barcelona, milli futbolcu Arda Turan ile Aleix Vidal’i gözden çıkardı.

Reklam alanı

İspanyol basınının iddiasına göre geçtiğimiz yaz toplam 60 milyon Euro ödenerek transfer edilen iki futbolcu, uygun teklifler gelmesi halinde satılarak Barcelona’nın yaz aylarında yapacağı hamleler için kaynak olarak kullanılacak.

Katalan ekibinin geride bıraktığımız sezonun başında bonuslarla birlikte toplam 41 milyon Euro karşılığında Atletico Madrid’den kadrosuna kattığı Arda Turan, yeni kulübünün transfer yasağı nedeniyle ilk maçına Ocak ayında çıkabilmiş ve o günden bu yana 13’ü ilk 11’de olmak üzere toplam 25 karşılaşmada görev yapmıştı.

Arda’yla birlikte geçen yaz Sevilla’dan transfer edilen Aleix Vidal ise milli futbolcu kadar şans bulamasa da oynadığı maçlarda beklenen etkiyi yaratamadı. Barcelona, Vidal için de 18 milyon Euro bonservis bedeli ödemişti.

İddialara göre az aylarında Villarreal’den Denis Suarez, Sevilla’dan Kevin Gameiro ve Sassuolo’dan Domenico Berardi’yi kadrosuna katmak isteyen Barcelona, Arda ve Vidal’in transferlerinden gelecek parayı bu isimlere harcayacak. (goal)

cumhuriyet

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.