anadoluverumelimedya.com

Kartal Anadolu Lisesi, armasına yeniden kavuştu

Kartal’ın en eski anadolu lisesi olan ve Almanya’dan dönen işçi ailelerinin çocuklarının Türkiye’ye uyumlanmasından da sorumlu olan Kartal Anadolu Lisesi’nin, Türk bayraklı ve Atatürk portreli okul arması değişince mezunlar, öğrenciler, öğretmenler ve veliler harekete geçmişti.

Reklam alanı

Okul müdürü Ömer Perçin, gelen talepleri olumlu değerlendirdiklerini aktararak eski armanın kullanımda olduğunu duyurdu.

TÜM TÜRKİYE’YE YAYILDI 

Kısa bir süre içerisinde ulusal basında da yer bulan talep, eski ve yeni çeşitli milletvekillerinin de dikkatini çekmişti. Oluşan tüm bu talep ve tepkileri göğüsleyen Kartal Anadolu Lisesi Mezunları Derneği, okul müdürünün olumlu tavrına teşekkür etti.

MÜDÜR AÇIKLAMA YAPTI

Okulun Facebook sayfasından açıklama yapan Okul Müdürü Ömer Perçin:
“Okulumuz için üretilen yeni logo çalışması bir taslak çalışma olup, zaten kaldırılmamış ve kullanımda olan eski logomuz kullanılmaya devam edilecektir.

Okul logosuyla ilgili sosyal medyada başlayan hareketlilik ve Facebook sayfamıza düşen mesajlar incelenmiş olup; konu ile ilgili düşüncelerini dile getiren ileti sahipleri ve mezunlar derneğimizin samimi talepleri dikkate alınarak, aşağıdaki açıklamanın yapılması gerekli bulunmuştur.
1-Yeni logo çalışması, MEB Kurum Tanıtım Yönetmeliği çerçevesinde tam daire şeklinde kurumun ismini ve renklerini taşıyan bir taslak üründür.
2-Eski logomuz iptal edilmemiş olup kullanımdadır.

Rengini şehitlerimizin kanından alan şanlı bayrağımız ve cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, gerçeklerle alakası olmayan mesnetsiz bir tartışmaya konu edilmesini esefle kınıyorum.
Konu ile ilgili hassasiyetiniz için teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

ulusgazetesi

13244690_1229787530388269_5827501966770767324_n

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.