anadoluverumelimedya.com

TBMM’NİN 96. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 96. Yıl dönümü dolayısıyla Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde anma töreni düzenlendi. Törende hitap eden TBMM Başkanı İsmail Kahraman, “Birinci Meclis’in gösterdiği hassasiyet, dikkat ve itinaya bugün de ihtiyaç duymaktayız” dedi.

Reklam alanı

TBMM’nin 96. Kuruluş yıldönümünde Birinci Mecliste tören düzenlendi. Anma törenine TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın yanı sıra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve kurmayları da katıldı.

Meclis Başkanı Kahraman, anma töreninde konuştu. İlk meclisin sahip olduğu hedeflerin bugün de yaşatılması gerektiğini söyleyen Kahraman, Birinci Meclis’in gösterdiği hassasiyet, dikkat ve itinaya bugün de ihtiyaç duyulduğunun altını çizdi. Atatürk’ün bugünü çocuklara bayram olarak hediye ettiğinin altını çizen kahraman çocukların da bayramını kutladı.
Törenin ardından 1. Meclis binasının bahçesinde seğmenler gösteri yaptı. Gösteriyi Meclis Başkanı İsmail Kahraman, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başkanlık Divanı üyeleri, milletvekilleri izledi.

benguturk

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.