anadoluverumelimedya.com

İzmir operasyonunda yakalanan IŞİD’liler AKP’nin kayıtlı üyesi çıktı!

Nisan başında İzmir merkezli operasyonda yakalanan 15 IŞİD militanından 4’nün de AKP kayıtlı resmi üyesi olduğu anlaşıldı. Geçen yıl Temmuz’da gerçekleşen operasyondan sonra tutuklanan 2 kişinin de AKP Menemen İlçe Teşkilatı üyesi olduklarının ortaya çıkmıştı.

Reklam alanı

NİSAN BAŞINDAKİ IŞİD OPERASYONU

İzmir’de yayımlanan 9 Eylül gazetesinden Serdar Öztürk‘ün haberine göre, İzmir Emniyet Müdürlüğü ekipleri Nisan ayı başında IŞİD’e yönelik bir operasyon düzenlediler. Sabah erken saatlerde önceden belirlenen adreslere düzenlenen operasyon kapsamında 15 kişi gözaltına alınırken, yapılan aramalarda 4 adet av tüfeği, IŞİD’e ait dokümanlar ve malzemeler ele geçirildi.

 

HDP’YE SALDIRAN SAVAŞ YILDIZ’I DA EĞİTMİŞLER

Ayrıca gözaltına alınan şüphelilerin IŞİD adına çatışma bölgelerine eleman yetiştirdikleri, çatışma bölgelerine giderek bizzat oradaki çatışmalara katıldıkları ve 2015 yılında Adana ve Mersin HDP il binalarına yönelik bombalı eylem yapan Savaş Yıldız’ı eğiten kişiler olduğu da açıklandı.

 

2008’DEN BERİ AKP’Lİ 

İzmir polisinin düzenlediği operasyonda gözaltına alınan İ. T., S. Y., H. C., M. K., H. A., M. C., A. C., M. B., A. S.,Y. K., R. O., E. G., B. A., ve O. A. polis ve savcılık sorgularının ardından mahkemeye sevk edilirken; M. B., H.A., B. A., M. C., Y. K., R. O., A. K. ile H. K. tutuklandı, diğer şahıslar ise serbest bırakıldı.

IŞİD MİLİTANLARI ARASINDA 4 AKP ÜYESİ

Büyük bir gizlilik içinde yürütülen soruşmanın perde arkasında ilginç bir gerçek ortaya çıktı. Geçen yıl Temmuz’daki operasyonda olduğu gibi, bu yılın Nisan ayında yapılan operasyonda da tutuklanan B. A., H. A., R, O. ve serbest bırakılan S. Y.’nin iktidar partisi AKP üyesi oldukları ortaya çıktı.

B.A. isimli tutuklunun 2008 yılı Konak AKP, R.O.’nun 2008 yılı Buca AKP, H.A.’nın 2009 yılı Konak AKP ve S.Y’nin de 2012 yılı Buca AKP teşkilatlarına kayıtları olduğu anlaşıldı.

sol

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.