anadoluverumelimedya.com

Sinan Oğan: Halk sokağa çıksın

Aa

Reklam alanı

MHP Genel Başkan adaylarından Sinan Oğan, PKK’nın Ankara’da bomba yüklü araçla gerçekleştirdiği intihar eyleminden sonra, “Halk sokağa çıkmalı ve omuz omuza yürümeli” çağrısı yaptı.

Kamil ELİBOL / ANKARA 

MHP’nin kurucu Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş’in kızı Çağrı Türkeş’le birlikte yapacağı basın toplantısını intihar saldırısı nedeniyle erteleyen Oğan sosyal medya üzerinden paylaşımlarda bulundu. Oğan Ankara’nın “Hassas Güvenlik Bölgesi” ilan edilmesini istedi ve şu mesajları verdi:

-Kritik iller arasında araç kontrol noktaları itirazlarımıza rağmen AKP tarafından kaldırıldı. Çalıntı araçlara bombalar yükleniyor. Bu araçlar İstanbul-Diyarbakır-Ankara arasında cirit atıyor ve hiçbir kontrole tabi tutulmuyor. Bu kabul edilemez. PKK’nın benimsediği yeni saldırı tarzı İstanbul’dan araç çalmak, Diyarbakır’da bomba yüklemek, Ankara’da patlatmak.

-Teröre karşı en etkili yöntem silahlı mücadeleden ziyade, toplumsal tepkidir. Halk sokağa çıkmalı ve omuz omuza yürümelidir. Devletle millet teröre karşı tek vücut olmalıyız. Siyasi kimliklerimiz, farklı bakış açılarımız bir tarafa bırakmalı birlik olmalıyız.

http://www.sozcu.com.tr/2016/gundem/sinan-ogan-halk-sokaga-ciksin-1137389/?utm_source=sm_fb&utm_medium=free&utm_campaign=gundem

About armadmin 9322 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.